Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο ξαναπεστο .....

Ακουω πολλους που λενε να το αγορασουν ..

Χαμενα λεφτα ειναι αν συνεχισει το ιδιο τροπαρι με το online .....

Παιδιά, δε παίζουν όλοι Online. Εμένα πχ δε με ενδιαφέρει καθόλου το Online, μόνο με παρέα στο σπίτι.

Συμφωνώ βέβαια ότι αφού το πουλάνε με τέτοια δυνατότητα, θα πρέπει να είναι JET το online, άσχετα πόσοι το προτιμούν.

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδιά, δε παίζουν όλοι Online. Εμένα πχ δε με ενδιαφέρει καθόλου το Online, μόνο με παρέα στο σπίτι.

Συμφωνώ βέβαια ότι αφού το πουλάνε με τέτοια δυνατότητα, θα πρέπει να είναι JET το online, άσχετα πόσοι το προτιμούν.

Γι αυτες τις περιπτωσεις υπαρχει παντα ο "θειος" ...:P:p:p

Δημοσ.

Λοιπον το Pro εχει πολυ ανωτερα γραφικα απο το φιφα..Καλη η κινηση στην πασα και το σουτ(βεβαια η υποδοχη της πασας κανει τον παικτη να φαινεται ξυλοποδαρο) αλλα πλεον μας αχρηστευσαν το πληκτρολογιο..(δεν εχω λεφτα ρε κοναμι :mad:)

Στα συν οι κινησεις του τερματοφυλακα..

Επισης ποσο μου την εσπασε αυτο το settings.exe εψαχνα μια ωρα τα keyboard settings που φυσικα τα βλεπω σε χειριστηριο XBOX? :fear:

Δημοσ.

ενας απο τους λογους που σταματησα να παιζω pro στο pc , ηταν και τα χειριστηρια. Εσεις με τι χειριστηρια παιζεται; Δωστε λινκ. Θελω καποιο που να ταιριαζει με του ps3.

Δημοσ.

http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-demo-patches

6 ομάδες στο Demo, φανέλες Μπάρτσα κλπ κλπ.

---------- Προσθήκη στις 22:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ----------

Το δοκίμασα, έχει και τις Εθνικές Ισπανίας και Ιαπωνίας ^^

Διαλέγεις 2 από τις 6 ομάδες που έχει πλέον και σου φορτώνει το παιχνίδι με αυτές τις 2 :)

Δημοσ.

Λύστε μου μια απορία το πήρα το εγακτέστησα όλα καλά...

ακούστε το κουφό όμως...έχω 2 χειρτήρια που παίζω με φίλο.

στα settings όταν αλλάζω τα κουμπιά κάθε χειριστηρίου αυτό δέχετε μόνο του τελευταίου που άλλαξα.

Του πρώτου ενώ το έχω αλλάξει το ξανααλλάζει στα default κουμπιά.

Δε κάνω κάτι λάθος.το δοκιμάσαμε 10 φορές...

Τι σκατά ένα τόσο απλό πράγμα και το σκάτωσαν στη konami?

Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα?

Δημοσ.
εν ετη 2010 και ακομη υπαρχουν ατομα που παιζουν με πληκτρολόγιο?:lol::lol:

Αφού δε με βολεύει το gamepad, τι να κάνω; Έχω προσπαθήσει πολύ, αλλά δε μπορώ να παίζω με τους αντίχειρες (και 4 ακόμη δάχτυλα σε ρόλο κομπάρσου). Θέλω όλα τα δάχτυλα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σας βολεύει αυτός ο ηλίθιος σταυρός που πρέπει συνέχεια να σημαδεύεις με τον αντίχειρα ΚΑΙ τα τέσσερα πλήκτρα. Κατ' αρχάς χάνεις χρόνο μέχρι να μετακινήσεις το δάχτυλο στις σωστές θέσεις.

Ίσως γι' αυτό υπάρχουν αρκετοί πολύ καλοί παίχτες που παίζουν με πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Προσπάθησε λίγο παραπάνω χωρίς προκατάληψη :)

Τα ίδια έλεγα κι εγώ. Απ το fifa97 ποτέ δε μπόρεσα να παίξω με joypad, όσες φορές αναγκάστηκα απλά πατούσα τον σταυρό ψιλοτυχαία και άντε 1-2 κουμπιά. Φέτος όμως χρειάστηκε γιατί απλά δε γινόταν αλλιώς στο multi. 3 (6ωρες) «συνεδρίες» μου πήρε για να καταφέρω να σταθώ αξιοπρεπώς και δεν είμαι και κανας ιδιαίτερα επιδέξιος.

Δημοσ.
Είναι πολύ μάπα το demo ή είναι η ιδέα μου;

Αλληλούια!!! Μιλάμε από τα πιο μούφα και εκνευριστικά ποδοσφαιράκια που έχω παίξει... Κάθε τρεις και λιγο σταματάει το παιχνίδι για φαουλ και οφσαιντ της πλάκας (το ωραίο είναι οτι δεν σταματάει αμέσως περιμένει λίγα δευτερόλεπτα έτσι για να μας σπάσει τα νεύρα - αλήθεια το πλεονεκτημα τι έγινε; ) η μπάλα συμπεριφέρεται λες και είναι αερόμπαλα, και πολλά άλλα μικρά-μικρα σπαστικά που βαριέμαι να γράφω... Καλά τον ήχο και τα εφέ δεν έχει νόημα να τα σχολιάσω είναι απλά αστεία (υποθέτω λόγω demo βέβαια, αν είναι έτσι και στην τελική έκδοση...)

Δημοσ.
Αφού δε με βολεύει το gamepad, τι να κάνω; Έχω προσπαθήσει πολύ, αλλά δε μπορώ να παίζω με τους αντίχειρες (και 4 ακόμη δάχτυλα σε ρόλο κομπάρσου). Θέλω όλα τα δάχτυλα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σας βολεύει αυτός ο ηλίθιος σταυρός που πρέπει συνέχεια να σημαδεύεις με τον αντίχειρα ΚΑΙ τα τέσσερα πλήκτρα. Κατ' αρχάς χάνεις χρόνο μέχρι να μετακινήσεις το δάχτυλο στις σωστές θέσεις.

Ίσως γι' αυτό υπάρχουν αρκετοί πολύ καλοί παίχτες που παίζουν με πληκτρολόγιο.

+100000000000 και εγώ παίζω το pro απο το 2003 με πληκτρολόγιο και ΜΟΝΟ!!! ;)

Δημοσ.
Μια χαρα σε full HD παιζει σταθερα πανω απο 60 fps.

Αν θελεις σου δεινω την δικια μου,παω για Voodoo 5 6000;)

Ρε φιλε μας κανεις πλακα ετσι;

Στο pro10 αν δε κανω λαθος το δεξι αναλογικο δε χρησιμευε πουθενα, σωστα; Στο 11 ειναι παλι αχρηστο;

Εγω παιζω με χειριστηριο του Ps3, αλλα δε μπορω να κανω να δουλεψει το αναλογικο. Οποιος ξερει, ας βοηθησει.

Δημοσ.
Αλληλούια!!! Μιλάμε από τα πιο μούφα και εκνευριστικά ποδοσφαιράκια που έχω παίξει... Κάθε τρεις και λιγο σταματάει το παιχνίδι για φαουλ και οφσαιντ της πλάκας (το ωραίο είναι οτι δεν σταματάει αμέσως περιμένει λίγα δευτερόλεπτα έτσι για να μας σπάσει τα νεύρα - αλήθεια το πλεονεκτημα τι έγινε; ) η μπάλα συμπεριφέρεται λες και είναι αερόμπαλα, και πολλά άλλα μικρά-μικρα σπαστικά που βαριέμαι να γράφω... Καλά τον ήχο και τα εφέ δεν έχει νόημα να τα σχολιάσω είναι απλά αστεία (υποθέτω λόγω demo βέβαια, αν είναι έτσι και στην τελική έκδοση...)

Το τελικο προιον θα ειναι αλλο πραγμα, αυτα λεει καθε χρονο ο seabass και τρωει την λαχαναγορα ΚΑΠΕΛΟ!!!

Εδω και 2 χρονια το εχει κανει παραδοση! :lol:

ΜPrο και τα μυαλα στα μιξερ, μπεεε:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...