antonl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αναλογικός; Είδα κι έπαθα να συνηθίσω τον σταυρό και πάλι απ την αρχή; @$#@# Btw ο 2ος αναλογικός που χουν πολλά joypads χρησιμεύει σε κάτι στο PRO; Ασχέτως πόσο usable είναι... Ναι, δεν έχω αξιωθεί ποτέ να κοιτάξω.
privateer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για τους Pcάκιδες η φυσική προέκταση και εξέλιξη των χεριών είναι πληκτρολόγιο - ποντίκι! εξαιρείτε ποδόσφαιρο με 360 κίνηση... για rts/fps ναι αλλα εδω μιλαμε για sports games οπου το gamepad ειναι μονοδρομος
papeipa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω δεν θα μπω σε συγκρισεις μεταξυ φιφα και προ αν και λιωνω και τα δυο. Θα πω λιγα λογια για το προ. Θετικα 1)δεν το συζηταμε οτι ειναι κλασεις ανωτερο απο 2010. 2)Τομερα γραφικα στην εκδοση pc την οποια και εχω.Ειδικα οι παιχτες ειναι ολα τα λ7. 3)Καθαρα ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα οσο αναφορα τον φωτισμο ,τους φιλαθλους ,τα γηπεδα,το χορταρι. 4)Τρομεροι τερματοφυλλακες με πολλα νεα ανιμασιονς που τους κανουν ακομα πιο ρεαλιστικους. 5)Ρυθμος αγωνα σε προτυπα Φιφα 6)Αρκετα καλο passing game το οποιο δεν ειναι ουτε manual ουτε assisted ,πιο πολυ φερνει σε κατι ενδιαμεσο. Αρνητικα 1)Καμπουριασμενοι παιχτες οταν τρεχουν. 2)ΑΙ cpu, συγνωμη αλλα αθλια, οχι τοσο αμυντικα αλλα επιθετικα. 3)Διαιτητης,πολλα φαουλ ανυπαρκτα με το παραμικρο,φαουλ απο πισω με σηκωμα παιχτη στον αερα χωρις καρτα κτλπ. Κυριοτερο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τι σκατα? 4)Πολλα offside,μιλαμε για 10 σε καθε αγωνα. 5)Πολλες πασες βαρανε στους παιχτες και ειναι λες και βαρεσανε πανω σε τοιχο. 6)Θεμα με τις σεντρες,πανε ολες ιδια (μπορει να εχει αλλαξει ο τροπος και να μην εχω μαθει ακομα) Αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις μου απο το 2011.
Deponakias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αποτι βλεπω θετικες εντυπωσεις!!! Ωραια γιατι θελω να το τσιμπησω αυθεντικο αυτο το game Αναλογικός; Είδα κι έπαθα να συνηθίσω τον σταυρό και πάλι απ την αρχή; @$#@#Btw ο 2ος αναλογικός που χουν πολλά joypads χρησιμεύει σε κάτι στο PRO; Ασχέτως πόσο usable είναι... Ναι, δεν έχω αξιωθεί ποτέ να κοιτάξω. Αποσο θυμαμαι οταν επαιζα το προ στο χβοχ (4 και 5)ο 2ος αναλογικος εκανε τριπλεςοπως αμα τον εκανες μπρος πισω εσκαβε την μπαλα(χρησιμευε οταν σου εκανε τακλιν ο αλλος)επισης αμα τον εκανες μια περιστροφη εκανε την ντριμπαλ του ζινταν... Εχω καιρο να παιξω με αναλογικα...
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) εν ετη 2010 και ακομη υπαρχουν ατομα που παιζουν με πληκτρολόγιο?:lol: Υπάρχουν πολλοί και το εκπληκτικό είναι ότι είναι και αρκετά καλοί (έως απίστευτα καλοί)! Τώρα το πώς το καταφέρνουν δεν έχω ιδέα. Θυμάμαι όμως τα παλιά χρόνια που είχα συνηθίσει να παίζω ποδοσφαιράκι με τα λαστιχένια κουμπιά του ZX Spectrum και κάποια στιγμή πήρα το Kick Off στην Amiga. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ψάξω αν παίζει και με κουμπιά, γιατί αυτός ο διάολος το joystick δεν με βόλευε καθόλου. Τώρα πια βέβαια μόνο joypad και ειδικά αυτό του 360. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2010 από nzeppos
GrafeioTeleton Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ΕΕΕ προσεξε κανεις κατι το σπουδαιο στην ολη υποθεση...??Ρυθμιστης ταχυτητας παιχνιδιου...
windshear Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 @papeipa: Με την voodoo σου παίζει καλά το game; Παίζει και σε glide; Έχω μια matrox mystic και σκέφτομαι να πάρω έναν 3d accelerator...
papeipa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 @papeipa: Με την voodoo σου παίζει καλά το game; Παίζει και σε glide; Έχω μια matrox mystic και σκέφτομαι να πάρω έναν 3d accelerator... Μια χαρα σε full HD παιζει σταθερα πανω απο 60 fps. Αν θελεις σου δεινω την δικια μου,παω για Voodoo 5 6000;)
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Θετικα καλυτερα γραφικα καλυτερο μενου....Αρνητικα απαισια καμερα που ανεβοκατεβαινει κατα τη διαρκεια των φασεων και των σου που σε κουραζει και σε δυσκολευει να υπολογισεις σωστα , η μπαρα διπλα στον παιχτη κανει τα πραγματα πιο δυσκολα για υπολογισμο δυναμης (λαθος επιλογη θα ελεγα)ασε που αν δωσεις δυνατη πασα στον συμπαιχτη καθεται σαν ξυλινος και χτυπαει πανω του (ισως να επρεπε να επιλεγεις αν θες αυτη τη μπαρα η την παλια, οι ντριπλες απο οτι φενεται με το R2 καταργουνται κατι που εμενα τουλαχιστον θα μου κοστισει γιατι το χρησιμοποιουσα πολυ, σχετικα αργοι οι παιχτες, κακο ai δεν ηξερα να κανω ντριπλες σε αυτο το προ και μου φενοντουσαν για πλακα οι αντιπαλοι , επισης οι τερματοφυλακες πιστευω θα φανε πολλα γκολ αβαβα που λεμε τελος τι αλλο να πω μπορει να βελτιωθει μεχρι το original (ας ελπιζω σε κατι) ααα και κατι ακομη εκνευριστικο εχει ακομη το Ζλαταν στη Μπαρτσα ΕΛΕΟΣ δλδ δεν θα εχει κανει σχεδον καθολου μεταγραφες ... θα εχει κανα σαλπιγγιδη ακομη στον παναθηναικο ασε που στον ολυμπιακο μαλλον θα λειπει η μιση ομαδα τεσ πα ....
Sed22 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο το 'στυλακι' στις σεντρες οταν εκτελουνται .Επισης εχω κανει ενα σωρο τετ α τετ και ο τερματοφυλακας ουτε 1 φορα δεν εχει βγει να μου την παρει και καθετε στο τερμα του και περιμενει.Γενικα μου φαινονται χαζουλιδες οι τερματοφυλακες
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Έπαιξα ένα λεπτό (κυριολεκτικά), δεν προλαβαίνω περισσότερο τώρα. Δεν έχει ξαναδεί τέτοια γραφικά σε παίχτες, απίστευτο!!
tsakonas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλες εντυπωσεις γενικα αφησε και σε μενα....οι μεταγραφες οκ διορθωνονται ευκολα με τα patch... Αν δεν εχει καλο online ομως και παλι...δε το αγοραζω....αρκετα αγορασα...
alexis333 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλες εντυπωσεις γενικα αφησε και σε μενα....οι μεταγραφες οκ διορθωνονται ευκολα με τα patch...Αν δεν εχει καλο online ομως και παλι...δε το αγοραζω....αρκετα αγορασα... Αυτο ξαναπεστο ..... Ακουω πολλους που λενε να το αγορασουν .. Χαμενα λεφτα ειναι αν συνεχισει το ιδιο τροπαρι με το online .....
berny Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 καλα το demo εχει το χειρότερο install ολων των εποχών ... ειναι δυνατών να παίρνει μια ωρα για ενα ντεμο και να μην σου λεει κ τι κάνει τόση ωρα έλεος ρε κοναμι...
tsakonas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Σε μενα γεμισε ο C: και αφου διαλεγα αλλο δισκο για install , ελεγε δεν εχει χωρο....οτι ναναι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα