Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το έχω κατεβάσει 2 φορές. Το κατεβάζω μία ακόμα και βλέπουμε, δεν νομίζω να φταίει που το κατεβάζω με τον idm?

Εγώ πάντως χωρίς download manager το πήρα.

Δοκίμασε και χωρίς... μπορεί να μπερδεύει τα πακέτα.

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, ο Download Manager θα φταίει ^^

Activex - Θα το τσεκάρω τώρα, ωραίος.

Περισσότερες εντυπώσεις : Όσο πάει και μου αρέσει περισσότερο, επιτέλους να δούμε Pro της Proκοπής ^^

Κάνει βουτιά ο Σβαιστάιγκερ μέσα στη περιοχή μου, σφυρίζει ο διαιτητής και του δείχνει κίτρινη για θέατρο, χεχεχε ^^

Οι σέντρες-πάσες και τα ανανεωμένα animations ΓΑΜΑΝΕ ;)

Δημοσ.

Εγώ έχω ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ πάντως!

Επιτέλους και μακρινές (και γενικότερα) πάσες με ακρίβεια, κάνεις ξανά παιχνίδι όπως το θες. Επίσης μέχρι στιγμής βλέπω τις άμυνες πιο καλές στα 4-5 παιχνίδια που έπαιξα + κάποιες εντυπωσιακές + ρεαλιστικές αποκρούσεις από τερματοφύλακες.

Τα σουτ έχω την εντύπωση είναι πιο δύσκολα πλέον. Έβαλα ένα έξω από την περιοχή με Ινιέστα, αλλά πολλά πήγαιναν ψηλά πάνω από τα δοκάρια ή αδύναμα. Με πίεζαν μεν, αλλά φαίνονται πιο δύσκολα σε σχέση με παλιότερα Pro.

Δημοσ.

Μετά το πρώτο ματς(έχασα με πεναλτι :( ) φάνηκε αρκετά καλό οι πάσες είναι μετάξυ manual και assisted. Θα δείξει το μέλλον και ελπίζω να αποδειχθεί ότι είναι ότι καλύτερο μέχρι τώρα

Δημοσ.

Το είχα στην αρχή στο assisted επειδή νόμιζα ότι δεν τα είχε και μετά το έκανα semi-assisted εν τω μεταξύ το manual όπως πέρυσι σπαστικό εκτός αν θες να νικήσεις δίνεις μια πάσα και παίζουν μόνοι τους :P

Δημοσ.

Παιδια μου αρεσε το pro 2010 στο pc αρκετα, το ειχα παρει αυθεντικο για online. Ωραιο και το 2011 απο 2 φιλικα που επαιξα αλλα δεν νομιζω να το ξαναπληρωσω. Τοσο cheat μεσα στο online game στο 10 (ο καλυτερος cheater κερδιζε συνηθως) και η konami να μην κανει ενα update να το φτιαξει μετα απο τοσες επιστολες. Δεν τους αξιζει καθολου να το πληρωνουμε οταν μας γραφουν τοσο. Το cheat ηταν το εξης αμα καποιος εχανε ανοιγε mtorrent με 2-3 torrents μεσα και αρχιζε να τα κατεβαζει, ετσι κολλαγε το συστημα και εβγαζε οτι η συνδεση χειροτερεψε και ο αγωνας πρεπει να διακοπει, και δεν εχανε ουτε επερνε κανενας ποντους. ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KONAMI!!!!!!

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται το βιντεακι μετά το τέλος των αγώνων?

Το ανέφερε πιο πάνω ο Activex.

Στο settings.exe το τελευταίο κουτάκι κάτω κάτω λέει "ακύρωση ταινίας" ( άσε λίγο τον κέρσορα πάνω για να στο βγάλει ολόκληρο )

Δημοσ.

Βελτιωμένο σε κάποια πράγματα, σαν να παίζεις το 2010 σε κάποια άλλα.

Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι ότι δε φαίνεται να μπορείς να παίξεις πλέον με πληκτρολόγιο, που για μένα σημαίνει τέλος...

Δημοσ.
εν ετη 2010 και ακομη υπαρχουν ατομα που παιζουν με πληκτρολόγιο?:lol::lol:

Για τους Pcάκιδες η φυσική προέκταση και εξέλιξη των χεριών είναι πληκτρολόγιο - ποντίκι! εξαιρείτε ποδόσφαιρο με 360 κίνηση...

Δημοσ.

Γιατί ρε, τι έχει το πληκτρολόγιο; :P

Εγώ φέτος μετά από αρκετά χρόνια έπιασα joypad στα χέρια μου (παρόλο που πάντα είχα τουλάχιστον ένα για κανα διπλό FIFA/PRO που το κανα πάσα στον φιλοξενούμενο). Ας όψεται το multi που όταν παίζουν 2-3 κι ο καθένας θέλει το δικό του χειριστήριο (δηλ. είμαι ο μόνος που παίζει με k/b) χάνεται η μπάλα.

Δημοσ.
Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι ότι δε φαίνεται να μπορείς να παίξεις πλέον με πληκτρολόγιο, που για μένα σημαίνει τέλος...

Ω ναι. Πλέον αναλογικός μοχλός = μονόδρομος στο PES2011. Αν έχεις κάποιον, δοκίμασέ τον. Κι εγώ με το πληκτρολόγιο ήθελα να παίζω αλλά οι πάσες δεν γίνονται πλέον σωστά με αυτό :-(

PS: Για να ενεργοποιήσετε το SLI, κάντε rename το αρχείο σε "pes2010.exe". Επίσης πρέπει να βγει κάνα graphic tweak tool γιατί το LOD είναι τραγικό (παρατηρήστε τους παίκτες όταν εκτελείτε φάουλ. Μιλάμε για ελεεινό LOD)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...