Merdock Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι πολύ μάπα το demo ή είναι η ιδέα μου;
pagratios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει πως είναι εκτός από τον Merdock που είπε την γνώμη του?
papeipa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως εχω εντυπωσιαστει,δεν το συζητταμε οτι η βελτιωση σε σχεση με 2010 ειναι τεραστια..... Το παιχνιδι μοιαζει να εχει μπει στο σωστο δρομο.....αντε να δουμε.
activex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα πανε και τα μισαωρα ενδιαμεσα απο καθε download ... Εννοείτε ότι κλείνεις το router να πάρει άλλη ip και συνεχίζεις αμέσως... ---------- Προσθήκη 15-09-2010 στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 14-09-2010 στις 23:59 ---------- Εγω παντως εχω εντυπωσιαστει,δεν το συζητταμε οτι η βελτιωση σε σχεση με 2010 ειναι τεραστια..... Με ένα πρώτο αγώνα συμφωνώ με αυτό.
john2gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Είδα μερικές bug-ιές αλλά μου άφησε καλές εντυπώσεις (σε αντίθεση με το PES2010). Δεν είδα πολλές τρύπες (καλά, παίζουμε και με καλές ομάδες στο demo. Κάτσε να ξεκινήσουμε ένα Master League να δούμε εκεί τι γίνεται). Κάνει μπαμ ότι δεν είναι φτιαγμένο το παιχνίδι για το πληκτρολόγιο πλέον, ειδικά στις πάσες όταν είναι κοντά δύο παίκτες και πάει η μπάλα αλλού από εκεί που ήθελες. Κλασικά, δεν υποστηρίζεται SLI και για να χρησιμοποιήσετε το Spacebar θα χρειαστείτε προγράμματα όπως το KeyExtender. Και δεν καταλαβαίνω γιατί στα replays το παιχνίδι τρέχει με 30fps. Αφήστε ρε παλικάρια να χαιρόμαστε κι εκεί το 60άρι μας Και δύο εικόνες
EddieObscurant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 sta replays και σε μένα πέφτουν τα fps, χωρίς η gpu να ναι ούτε στο 50%, επαιξα 3 ματς αρχικά φαίνεται ωραίο με την ελευθερία που σου δίνει, αλλά απο ένα σημείο και μετα καταντάει κουραστικό να είναι ο παιχτης δίπλα και επειδη είχες λίγο πιο πέρα το βελάκι τη δινει αλλου, σφυρίζει εύκολα φαουλ σε εκνευριστικό βαθμό. Δλδ κανω 8 φαουλ, αλλα 6 ο αντιπαλος, βαλε και 6 οφσαιντ, συνολικά διακοπτεται 20 φορες το παιχνιδι. ΕΛΕΟΣ Παρολ' αυτα καποια στιγμή με σηκωσε στον αερα αλλα δεν έδωσε τπτ, Οταν επιτιθεσαι οι υπολοιποι συμπαικτες σου καθονται πίσω και δεν ανεβαινουν. Θεωρω ότι κανανε πολύ πιο αργό αυτον που κουβαλάει την μπάλα απο κάποιον που δεν την έχει αλλα δεν με πολυεχνοχλει. Βαλανε την καμερα απο το φιφα με αποτελεσμα τις περισσότερες φορες όταν είναι στον αερα η μπαλα να μην καταλαβαινεις που πηγαίνει και σε τι ύψος είναι. Βαλανε τη μπαλα απο το φίφα που είναι σαν αερομπαλα και αφου φτασει στο ψηλοτερο σημειο της μετα πέφτει σχεδον κατακόρυφα όπως και να την σουτάρεις. Μενου κλπ δεν ασχολήθηκα αλλά γενικά δεν μου πολυάρεσαν οι αλλαγες που με έκαναν να ψάχνομαι. Τεσπα τα υπολοιπα αύριο. edit και κάτι τελευταίο, ας βάλουν καποια στιγμή τρίχες στα μαλια των παιχτών και χορτάρι που να ξεχωρίζει στο έδαφος και να μην είναι ένα μονοκόμματο πράγμα. Ελεος περιμέναμε πόσα χρόνια για να μην είναι χάρτινοι οι θεατές , πόσο ακομα θα περιμένουμε για αυτα.
john2gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) sta replays και σε μένα πέφτουν τα fps, χωρίς η gpu να ναι ούτε στο 50% Οι παπάρες έχουν βάλει limiter για 30fps στα replays και στα corners. Epic fail, σοβαρά... μιλάμε για epic fail! αρχικά φαίνεται ωραίο με την ελευθερία που σου δίνει, αλλά απο ένα σημείο και μετα καταντάει κουραστικό να είναι ο παιχτης δίπλα και επειδη είχες λίγο πιο πέρα το βελάκι τη δινει αλλου Ναι, πρέπει πλέον να βάλω κι εγώ χειριστήριο για να παίζω με τα αναλογικά. σφυρίζει εύκολα φαουλ σε εκνευριστικό βαθμό. Δλδ κανω 8 φαουλ, αλλα 6 ο αντιπαλος, βαλε και 6 οφσαιντ, συνολικά διακοπτεται 20 φορες το παιχνιδι. ΕΛΕΟΣΠαρολ' αυτα καποια στιγμή με σηκωσε στον αερα αλλα δεν έδωσε τπτ I like it A LOT. Όσα έχει σφυρίξει στους αγώνες μου είναι όντως φάουλ και ειδικά στα 'μικρά' matches είναι ότι πρέπει μιας και αν δεν δώσει το φάουλ, παίζει να το φας το goal-άκι Οταν επιτιθεσαι οι υπολοιποι συμπαικτες σου καθονται πίσω και δεν ανεβαινουν. Πρέπει να τους ανεβάσεις, είτε με το να τους προωθείς όταν δίνεις πάσες, είτε μέσω συστήματος. Θεωρω ότι κανανε πολύ πιο αργό αυτον που κουβαλάει την μπάλα απο κάποιον που δεν την έχει αλλα δεν με πολυεχνοχλει. Άλλος ένας λόγος που μου αρέσει. Ναι πηγαίνει πιο αργά ο παίκτης που έχει την μπάλα. PES 2011 Demo Tweak 1.0 1. change Playtime from PES 2011 Demo 2. change Game Resolution 3. change Camera Position ( Height, near Side and far Side ) http://downloads.moddingway.com/file/5475.html Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2010 από john2gr
Anubis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 πως στο καλο ειναι ο χειρισμος για το πληκτρολογιο?
pagratios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μου κάνει εγκατάσταση μετά την αποσυμπίεση του demo. το κατέβασα από το link που δόθηκε πιο πάνω
activex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μου κάνει εγκατάσταση μετά την αποσυμπίεση του demo. το κατέβασα από το link που δόθηκε πιο πάνω Περίεργο, δουλεύει (από το λινκ) μια χαρά. Δοκίμασε αν έχεις win7 να το ξεκινήσεις με δικαιώματα διαχειριστή. Αλλά λογικά το extracted κάπου στα temps δε θα είναι ; ίσως καταφέρεις χειροκίνητο setup αν το βρεις.
pagratios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Θα το τρέξω από ξανά με δικαιώματα διαχειριστή να δούμε και αν είναι θα βρω μηπως αν δεν πετύχει το κάνω χειροκίνητα
EKTELESTES Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πρώτες εντυπώσεις: Πολύ καλές, ομαλή κίνηση, η μπάλα μια χαρά μου φαίνεται, οι πασούλες επίσης..τα μενού-ρυθμίσεις μια χαρά, τα ριπλέι πιο εντυπωσιακά απο πριν Τα φάουλ φαίνονται επίσης μια χαρά. Ένα που έκανα με Τσάβι απ' τα 41 μέτρα, πήγε η μπάλα στο παράθυρο ( και την απέκρουσε ο κωλο-Μπουτ ) Στα πέναλτυ δε ξέρω τι έχουν κάνει, το 1 που κέρδισα και σούταρε ο Μέσι, έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο η μπάλα. Το μόνο που μου τη σπάει στο Demo είναι ότι δε μπορείς να περάσεις το κωλοβίντεο μετά το τέλος κάθε αγώνα;;;
pagratios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το έτρεξα σαν διαχειριστής αλλά τα ίδια. Μετά πήγα στον temp και το βρήκα αλλά στην εγκατάσταση πριν ξεκινήσει πετάει σφάλμα
activex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το έτρεξα σαν διαχειριστής αλλά τα ίδια. Μετά πήγα στον temp και το βρήκα αλλά στην εγκατάσταση πριν ξεκινήσει πετάει σφάλμα Τότε ξανά κατέβασε το... φαίνεται σαν να μην κατέβηκε σωστά. ---------- Προσθήκη στις 08:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:15 ---------- Το μόνο που μου τη σπάει στο Demo είναι ότι δε μπορείς να περάσεις το κωλοβίντεο μετά το τέλος κάθε αγώνα;;; Έχει επιλογή κάπου στο μενού, κανείς check ένα σχετικό κουτάκι κάτω κάτω.
pagratios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το έχω κατεβάσει 2 φορές. Το κατεβάζω μία ακόμα και βλέπουμε, δεν νομίζω να φταίει που το κατεβάζω με τον idm?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα