kostacurtas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 The New Face of Pro Evolution Soccer Debuts this Year Producer Shingo "Seabass" Takatsuka hints at major changes for this year's installment. Winning Eleven has seen yearly installments on the PS3 and Xbox 360. But it looks like we've just been getting a preview of things to come for the series. In an interview in the recent issue of Famitsu, series producer (and originally programmer) Shingo "Seabass" Takatsuka cited the criticisms Winning Eleven has taken over the years, particularly in Europe, and promised for this year a Winning Eleven that's been powered up many levels. The updates will come in both graphics and gameplay areas. Winning Eleven games until now, he said, have been just extensions of the Famicom era. Players were fine with this through the PlayStation 2 , but the development staff now need to change their concepts and ideas to something more appropriate for the new generation machines like Xbox 360 and PS3. He wouldn't give share specifics about what kind of changes to expect, but he did say that the area of the game that most clearly shows the changes is the relationship between AI and player motions. The changes will have an effect on how the game controls, said Takatsuka. Until now, they've had a "Famicom-like" belief that good controls means fast movement. But it isn't this simple. Particularly on the new hardware, this type of thinking will lead to players being too fast. Some players in Europe have actually complained that the game's tempo is too fast. On the other hand, some players do seem to like faster speeds. The staff will be taking balance into account during the tuning process. Despite all the changes, Takatsuka said to expect the new Winning Eleven between November and December. The game is currently 30% complete.
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Nα κάνω μια εκτιμηση εγω πρώτα . θα ήθελα απ τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο να στριβουν κάπως οι παικτες στο 2011, οταν πας να σουταρεις και προσπαθεις να βάλεις φαλτσο να μην την ριχνει ψιλοκρεμαστα χανοντας τη δυναμη το σουτ, και οταν εχεις τερμα το μοχλο δεξια πατωντας και το rt για να δωσεις κατευθηνση δεξια να μην την ριχνει ευθεια την μπάλα.Τα πεναλντι θελω να μάθω δε τα ειδαν που τα εβαλαν στο προ 2010. Την διετησια δεν την ειδαν στο 2010, στο 09 εδινε τα παντα και στο 2010 πηγαν στο αλλο ακρο δλδ δε δινει τιποτα, καπου στη μεση να τα βρουμε δε γινετε? οταν βγενεις εξω απ την γραμμη του αουτ να γυρνας γρήγορα μέσα για να μην εισαι οφσαιτ, οχι δλδ να εισαι κολημμενος 5 δευτερα στη γραμη μεχρι να ερθει εμπνευση στο προ νε σε γυρισει πισω... ελεος. Και το κυριοτερο, ασ βάλουν καποιο κουμπι να πατας για να ξυπνάει ο κοντινος συνμπαικτης επιτελους να τρεχει για να παρει την πάσα μπροστα να ξεδιπλωθει δλδλ η επιθεση ή οτιδηποτε αλλο, και να μη κάθετε σα μαμακας και εσυ να κόβεις βόλτες μηπως καιερθει η εμπνευση και κόψει κανας παικτης να κάνεις πάσα. Και ας κοιταξουν λιγο την ατμοσφαιρα, να τρελενονται οταν βάζεις γκολ στο 85-90λεπτ ή σε τελικο, να μπαινει και κανας σκυλος στο γηπεδο ή κανας ξεβράκωτος φιλαθλος η κανα μπουκαλι καμια φοτοβολιδα κατι τελος παντων.Το παιχνιδιεχει καταντησει βαρετο πολυ βαρετο. και να φτιαξουν το μενου στο ονλινε που το εκαναν χειροτερο απο του 2009.Να φτιαξουν επιτελους τα σωστα ονοματα στους παικτες και τα σωστα στατιστικς, και οχι εθνικη ελαδος πχ με TIMITHOS μεσα και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ , και να μην εχουν τον σαλπιγγιδη με 68 τρεξιμο και τον Τεβεζ με 82... μη τρελαθουμε ..ο τεβεζ δεν ειναι ελαφι μπροστα στο σαλπιγγιδη... ας ειχαν τον τεβεζ με 70 τοτε ναι, και πολλα αλλα παρομοια τετοια. Να βάλουν τραυματισμο υποχρεωτικο στο ονλινε, να γινει ποιο ρεαλιστικο. να βάλουν να επιλεγεις εσυ χρωματισμο φανελας εκτος απ την κλασικη φορεσια της κάθε ομαδας και οχι δυο χρωματα μονο.νομιζω ειχε 5 χρωματισμους στο προ 04 ή 05. οταν παγωνει ο αγωνας να εχει chat sto online, και να μπορεις να παγωνεις τον αγωνα οτι ωρα θες ακόμη και εν κινησει, αφου μετραει ο χρόνος γιατι να μην το κάνεις. να γίνουν λιγο ποιο δυνατα τα σουτ απο μακρια για να ανεβει το θεαμα.αν θυμηθω αλλα θα γραψω ποιο κάτω.
jim22479 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 βασικα το παιχνιδι θελει ξανα στησιμο απο την αρχη. ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ! Για εμενα δεν εχει βγει Pro 2010 . Exω μεινει στο 2009 .
ex3Lmei Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 βασικα το παιχνιδι θελει ξανα στησιμο απο την αρχη. ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ! Για εμενα δεν εχει βγει Pro 2010 . Exω μεινει στο 2009 . Αχα και είσαι ευχαριστημένος με το 2009! ....Γιαυτό πάει η Ελλάδα κατά διαόλου.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Το παιχνίδι θέλει οριστικό delete και δουλειά απο μηδενική βάση. Νισάφι πια με τον χιλιομπαλωμένο κώδικα απο το 2003.
fearwhatnow Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παντως το Fifa World Cup αν κρινω απο το ντεμο στο ps3 μου φανηκε πολυ κοντα στο κορυφαιο pes6.Φτασαμε δηλαδη στο σημειο οπου η ΕΑ καταφερε να φτασει το καλυτερο football sim στην ιστορια των videogames.Αυτο τα λεει ολα για την κατρακυλα του pes.(Aν και προσωπικα μου αρεσε αρκετο το pes2010).
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Διαφωνώ. Το καλύτερο και ρεαλιστικότερο Sim όλων των εποχών ήταν το PES5. Μερικές του ρεαλιστικότατες κινήσεις αφαιρέθηκαν απο το 6. Άσε που έγιναν και μπάτε σκύλοι αλέστε οι τερματοφύλακες. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2010 από Tilemaxx
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά! Τι σχέση έχει το FIFA VS PES Flame τώρα? Για το PES 2011 και τις αλλαγές που θέλουμε να έχει, μόνο αυτοί που παίζουν PES μπορεί να πουν και να μιλήσουν. Μπορώ να πω εγώ που δεν παίζω FIFA τι θέλω να έχει το FIFA 11? Αν κάποιος πει παίζω και γι' αυτό μιλάω φυσικά παίζει φαντάζομαι το 2010 και όχι το 6!
fearwhatnow Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!Τι σχέση έχει το FIFA VS PES Flame τώρα? Για το PES 2011 και τις αλλαγές που θέλουμε να έχει, μόνο αυτοί που παίζουν PES μπορεί να πουν και να μιλήσουν. Μπορώ να πω εγώ που δεν παίζω FIFA τι θέλω να έχει το FIFA 11? Αν κάποιος πει παίζω και γι' αυτό μιλάω φυσικά παίζει φαντάζομαι το 2010 και όχι το 6! Δεν υπαρχει κανενα flame.Απλα λεμε προς ποια κατευθυνση πρεπει να βαδισει η Konami για να εχουμε και παλι στα χερια μας εναν πολυ καλο Pes.Το πρωτο και βασικο για εμενα ειναι να επαναφερει το manual control και οι πασες να εχουν μπαρα δυναμης ωστε να μην πηγαινουν 90% των περιπτωσεων συστημενες.Δευτερον, να βελτιωσει τους GK (και superhuman να τους κανει δεν με πειραζει, θελω καλους τερματοφυλακες και τα παιζουν μεγαλυτερο ρολο τα στατιστικα τους).Τριτον, να μεγαλωσει το γηπεδο οπως εκανε η ΕΑ στο νεο World Cup ωστε να παιζουν περισσοτερο ρολο οι τακτικες και να μην ειναι μονοδιαστατη η αναπτυξη.Τεταρτον, να χρησιμοποιησει στην αμυνα περισσοτερη αλληλοκαλυψη απο το ΑΙ. Πεμπτον, να χρησιμοποιησει ολες τις ιδεες απο τα My Player της 2k και ειδικα απο το MLB οπου το My Player ειναι ακρως εθιστικο.Εκτον, να βελτιωσει τα animations (τα βελτιωσε καπως περυσι αλλα δεν φτανει).Εβδομον, να βελτιωσει την καμερα στο BAL και να βαλει και πρωτου προσωπου καμερα ή εστω πλατης παικτη χωρις ομως να γυρναει σαν μεθυσμενη οταν στριβει ο παικτης, Αυτα προς το παρον. Οπως καταλαβαινεις τα παραπανω ουτε το 2020 δεν θα γινουν.
fearwhatnow Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 @fearwhatnowΠαίζεις PES 2010? Ναι στο pc. Fifa παιζω στο ps3. Το pes στο pc ειναι σαφως ανωτερο απο των κονσολων (ειδικα αν το τουμπανιασεις στα mods) , μου αρεσει που γενικοτερα ειναι πιο random οι φασεις που βγαινουν στο pes αλλα μεχρι εκει.Θα περιμενω τις αλλαγες που ανεφερα.
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ok, δεν παίζεις με λίγα λόγια... Αυτό...
fearwhatnow Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 ^^ Δεν καταλαβα πραγματικα τι εννοεις.Αν δεις σε πολλα προηγουμενα post μου μιλαω για το pes2010 και δινω links με mods και αλλα πολλα.Μαλιστα ειμαι απο αυτους που ενθερμα το υποστηριζαν εξαρχης περυσι.Τι εννοεις δεν παιζω?
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ουσιαστικά δεν παίζεις... Παίζεις FIFA, παίζεις Pro... Όταν λέμε παίζουμε Pro παίζουμε Pro... Κάποιος άλλος που παίζει Pro, ας το εξηγήσει καλύτερα αν δεν με πιάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα