Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής για Wi-Fi

panagath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να αυξήσω την εμβέλεια του wifi μου, οπότε βρήκα αυτόν τον ενισχυτή: http://cgi.ebay.com/1W-WiFi-Wireless-LAN-Signal-Booster-Amplifier-w-Antenna_W0QQitemZ120527240241QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1c0ffbbc31

Πιστεύεται ότι θα δουλέψει η τζάμπα φασαρία θα είναι? Μπορώ να μετατρέψω κάποιον άλλον ενισχυτή και να δουλέψει???

Δημοσ.

κανει.εχω δοκιμασει κατι διαφορετικο απο αυτο του 1 watt αλλα εκανε 200 και ευρω για N male οχι sma.απο εκει και περα βεβεα πρεπει και το λαπτοπ σου να μπορει να φτασιε το σημα του στην κεραια αυτη οχι μονο να φτασει ο ρουτερ σε αυτο.καταλαβες.δεν γινεται απο την μια να παιζεις ενα watt και απο την αλλη 100 mw.και ενα watt ειναι καμποσο.καλυτερα σε 500 να πηγαινες.μεσα στο σπιτι να σε βαραει ενα watt αντι για 100 Mw του κανονικου ρουτερ η 300 καποιου καλου ρουτερ...

Δημοσ.

Περιεγραψε ακριβος τι θες να κανεις,

ποση ειναι η αποσταση-εμποδια,

τι εξοπλισμο διαθετεις.

Μια ασφαλης αποσταση απο το 1 watt ειναι 30cm αλλα δεν υπαρχει η αναγκη για τοσο δυνατό μια καιρεα 8dbi θα σου εδινε κάλο αποτέλεσμά.

Δημοσ.

τι εξοπλισμο διαθετεις.

Μια ασφαλης αποσταση απο το 1 watt ειναι 30cm αλλα δεν υπαρχει η αναγκη για τοσο δυνατό μια καιρεα 8dbi θα σου εδινε κάλο αποτέλεσμά.

Θέλω να πιάσω ένα ρούτερ σε απόσταση περί τα 30 μέτρα. Έχω οπτική επαφή αλλά υπάρχουν 2 μπαλκονόπορτες που χωρίζουν στο ρούτερ με την κεραία του PC μου.

Προς το παρών έφτιαξα έναν ανακλαστήρα από χαρτόνι και αλουμινόχαρτο και με την απλή κεραία έπιασα περίπου 48-54% σήμα, οπότε είμαι οκ. Μπορεί να μη χρειαστεί ο ενισχυτής τελικά.

Δημοσ.
\

Προς το παρών έφτιαξα έναν ανακλαστήρα από χαρτόνι και αλουμινόχαρτο και με την απλή κεραία έπιασα περίπου 48-54% σήμα, οπότε είμαι οκ. Μπορεί να μη χρειαστεί ο ενισχυτής τελικά.

Η πατεντα σου ειναι αποτελεσματικη μπραβο,

με τα λεφτα του ενισχυτη να παρεις ενα ρουτερ 5ghz

802.11N 300ΜΒιτ για να εχεις καλυτερη ταχυτητα στην μεταφορα αρχείων, οι απαιτήσεις εχουν ανέβει (hd-big files Κλπ) ο ρουτερ κλασης 54Μβ ειναι για απαιτήσεις της προηγουμένης δεκαετίας σε περιπτωση μεταφορας αρχειων μεταξι ασυρμάτων Η/Υ 100-800kbyte max.

Δημοσ.

τι εξοπλισμο διαθετεις.

πολλες φορες μια μεγαλυτερη κεραια χωρις παραπανω ενισχυση = τιποτα.ειχα δοκιμασει Linksys 8 dbi νομιζω 50 ευρω κεραια.πεταμενα λεφτα.καλυτερα κατευθυντικη με τα ιδια λεφτα.

Δημοσ.
πολλες φορες μια μεγαλυτερη κεραια χωρις παραπανω ενισχυση = τιποτα.ειχα δοκιμασει Linksys 8 dbi νομιζω 50 ευρω κεραια.πεταμενα λεφτα.καλυτερα κατευθυντικη με τα ιδια λεφτα.

Σκέτο κλέψιμο πάνω από 10 ευρώ τέτοια κεραία,

με 50€ καλύτερά μια grid me 24dbi αν σε ενδιαφέρει η ενίσχυσή εμβέλειας εμβέλειά 1KM,

Η καλύτερά για περισσότερα χιλιόμετρα(με οπτική επαφή) πιάτο με 30DBi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...