red_gijohn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 2 μέρες εμανίστηκε ξαφνικά στον υπολογιστή μου ενα εικονίδιο με το όνομα control center, το οποίο και καλά έκανε scan στον υπολογιστή μου και μου έβγαλε ότι μου λείπουν αρχεία, ότι έχω ιό κτλ και ότι πρέπει να το αγοράζ δίνοντας αριθμό πιστωτικής κάρτας. Το διαγράφω από το προσθαφαίρεση προγραμμάτων αλλά μετά από λίγο ξαναεμφανίζεται.. και από τότε χάνω ταχύτητα στο internet κολλάει ο υπολογιστής κτλ..Ξέρεις κανείς πως μπορώ να το αφοιρέσω? Ευχαριστώ
N0tisOO7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε απεγκατάσταση με το RevoUnistaller, με πλήρη σάρωση. Σίγουρα έχεις κολήσει ιο. Αν δεν διορθώνεται η κατάσταση, format, για έχεις σίγουρο το κεφάλι σου.
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε και με επαναφορά συστήματος πριν να κολλήσεις το control center μήπως και βοηθήσει. Επιβάλεται βέβαια και ένα σκαν για malwares, δοκίμασε με το Malwarebytes Antimalware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.