klainmaingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάλι, πάτησα «nah, take me back to gmail». Όρεξη έχω να betάρω για την google. Μετά το αποτυχημένο wave δεν την εμπιστεύομαι στο social networking. Θα συμφωνήσω πάντως στο πλεόνασμα. Δέν έχει νόημα να έχεις τόσα δίκτυα.
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα το έβγαλε και σε μένα... θα το δοκιμάσω αφού η λογαρίαν στο google είναι εκεί για άλλους λόγους, όχι για email
adamakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 και σε μενα το εβγαλε σημερα το δοκιμασα αλλα δεν μπορω να πω οτι μου εκανε κλικ θα δειξει ομως
antonisid Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό που με χάλασε είναι ότι αυτά που γράφεις πχ status ή πληροφορίες για το προφίλ σου , θα εμφανίζονται στ αποτελέσματα της Google αν δε γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις ιδιωτικότητας.
argi73 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 WARNING: Google Buzz Has A Huge Privacy Flaw θέλει λίγο προσοχή αν θέλετε να είστε διακριτικοί με της επαφές σας : http://www.businessinsider.com/warning-google-buzz-has-a-huge-privacy-flaw-2010-2 Google Buzz Is a Dirty Snitch http://gizmodo.com/5469101/google-buzz-is-a-dirty-snitch
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 all aboard the fail train people! (οεο)
ALR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μια βλακεία και μισή. Κακό υπολογισμένο λογισμικό από ανθρώπους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.
Sir Pretender Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ ξέρω ότι "το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς" κι έτσι που πάνε με το socializing δύο τινά θα καταφέρουν: ή που ο κόσμος θα βαρεθεί Twitter, Facebook, MySpace, Buzz και λοιπούς συγγενείς και θα τους διαολοστείλει, ή (πιο πιθανό) που θα καταλήξουμε όλοι να 'χουμε χρώμα εκρού του νεκρού, μένοντας σπίτι όλο το απόγευμα και προσπαθώντας να ανανεώσουμε τα προφίλ μας εδώ κι εκεί -κάνοντας φυσικά "socializing" με φίλους και γνωστούς, τρομάρα μας... Με μέτροοο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα