Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι, πάτησα «nah, take me back to gmail». Όρεξη έχω να betάρω για την google. Μετά το αποτυχημένο wave δεν την εμπιστεύομαι στο social networking. Θα συμφωνήσω πάντως στο πλεόνασμα. Δέν έχει νόημα να έχεις τόσα δίκτυα.

Δημοσ.

Σήμερα το έβγαλε και σε μένα... θα το δοκιμάσω αφού η λογαρίαν στο google είναι εκεί για άλλους λόγους, όχι για email

Δημοσ.

και σε μενα το εβγαλε σημερα

το δοκιμασα αλλα δεν μπορω να πω οτι μου εκανε κλικ

θα δειξει ομως

Δημοσ.

Αυτό που με χάλασε είναι ότι αυτά που γράφεις πχ status ή πληροφορίες για το προφίλ σου , θα εμφανίζονται στ αποτελέσματα της Google αν δε γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις ιδιωτικότητας.

Δημοσ.

Μια βλακεία και μισή. Κακό υπολογισμένο λογισμικό από ανθρώπους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι "το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς" κι έτσι που πάνε με το socializing δύο τινά θα καταφέρουν: ή που ο κόσμος θα βαρεθεί Twitter, Facebook, MySpace, Buzz και λοιπούς συγγενείς και θα τους διαολοστείλει, ή (πιο πιθανό) που θα καταλήξουμε όλοι να 'χουμε χρώμα εκρού του νεκρού, μένοντας σπίτι όλο το απόγευμα και προσπαθώντας να ανανεώσουμε τα προφίλ μας εδώ κι εκεί -κάνοντας φυσικά "socializing" με φίλους και γνωστούς, τρομάρα μας...

Με μέτροοο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...