john4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας παιδια,λοιπον εχω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905368 το λαπτοπ και ενω ηταν μια χαρα μια μερα το ανοιξα και ειχε ενα καμενο/κολλημενο pixel...δοκιμασα με διαφορα φοντο και ειδα π.χ στο ασπρο φαινεται το pixel κοκκινο,ενω στο μπλε μαυρο...γενικα στα ανοικτα χρωματα δεν ειναι μαυρο οποτε υπαρχει μια περιπτωση να μην ειναι καμενο ετσι..?μηπως γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω για να το ξεκολλησω αν οντος ειναι κολλημενο..??λιγο που googlara βρηκα διαφορα προγραματακια που αλλαζουν πολυ γρηγορα χρωματα αλλα δεν ξερω αν οντως κανουν κατι... παιδια sorry για το μεγαλο post και πιστευω να βοηθησει καποιος γιατι εχω ξενερωσει...!
Pooky(1) Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αν αλλάζει χρώματα και δεν είναι σταθερά ολόλευκο ή ολόμαυρο , είναι κολλημένο. Ενδέχεται με τη χρήση των προγραμμάτων που είπες να ξεκολλήσει. Έχε υπόψη σου ότι μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις το μηχάνημα ανοικτό πολλές ώρες, απενεργοποίησε screen savers για να είσαι σίγουρος. Δεν έχεις τίποτε να χάσεις δοκιμάζοντας. Δυστυχώς η Toshiba δεν θα σου αλλάξει το φορητό για αυτό το λόγο. Μόνο η LG για τις πρώτες 30 ημέρες κατοχής του φορητού κάνει κάτι τέτοιο. Καλή τύχη και δώσε αποτελέσματα.
lagoudakis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 πριν 1 χρονο μου ειχε αλλαξει η toshiba οθονη για 1 καμμενο πιξελ,το μηχανημα το ειχα στην κατοχη μου 1 χρονο,δεν ξερω τωρα αν εχουν αλλαξει πολιτικη,δοκιμασε τις λυσεις που σου ειπαν και αν δεν γινει κατι τοτε παρε ενα τηλεφωνο,δεν χανεις τιποτα...το ξερω οτι σπαστικο να εχεις καμμενο πιξελ,το ματι ολο εκει παει
john4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 παιδια ευχαριστω για την βοηθεια...θα δοκιμασω με τα προγραμματα και πιστευω να γινει κατι γιατι ειναι κριμα ιδικα σε laptop...αν προλαβω θα δοκιμασω σημερα και θα παραθεσω αποτελεσματα...!!
free-s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σε παρόμοιο πρόβλημα το χτύπησα με το δάχτυλο (όπως πατάμε τα πλήκτρα) και ξαναδούλεψε!!! Εχει περάσει πάνω απο 1 χρόνο απο τότε και μέχρι τώρα δουλεύει κανονικά.
john4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 το δοκιμασα και εγω αλλα επειδη ειναι laptop,δεν ξερω αμα ειναι για προστατευτικο αλλα εχει κατι σαν πλαστικη μεμβρανι δηλαδη δεν ειναι σαν τις lcd οθονες που εχουμε για τα pc...το δοκιμασα παντος και ηθελε αρκετη δυναμη ωστε να ακουμπισει η οθονη με το προστατευτικο(αν ειναι για προστασια) ετσι ωστε τα pixel να αλλαξουν χρωμα αλλα λογο της πιεσης φοβηθηκα και το αφησα... εσενα σε laptop ηταν...??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.