dkoum Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας εχω εναν phenom ii 965 σε μητρικη asus crosshair iii formula με λειτουργικο windows 7 64 bit οταν τρεχω το προγραμμα coretemp δεν μου εμφανιζει θερμοκρασια και στο προγραμμα amd overdrive στις θερμοκρασιες των πυρηνων μου βγαζει -255 βαθμους εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Στο BIOS φαίνεται σωστά η θερμοκρασία; Αν όχι, ίσως κάποιο BIOS update να βοηθούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 δες αν έχεις το τελευταίο bios.Παρόμοια "κουλά" μου έκανε και έμενα με μια asrock και με την αναβάθμιση λύθηκε!Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να μην έχεις τοποθετήσει σωστά τη cpu.Αν δεν λυθεί το πρόβλημα με την αναβάθμιση bios τοποθέτησε την ξανά. Btw αυτο ποτε στο έκανε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 την cpu την αναγνωριζει σωστα στο bios τηα δοκιμασω να κανω update to bios ---------- Προσθήκη στις 23:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:22 ---------- αυτη η μητρικη εχει και και lcd poster και την θερμοκρασια την λεει κανονικα ,και στο everest την λεει κανονικα στο coretemp και στο overdrive δεν την βλεπει πολυ περιεργο ---------- Προσθήκη 10-02-2010 στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-02-2010 στις 23:39 ---------- βρικα την λυση στην μητρικη μου εχει μια επιλογη στο bios που λεγεται advanced core calibration την ειχα ενεργοποιημενη μολις τωρα την απενεργοποιησα και βλεπω κανονικα τις θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 τελικά έκανες update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εκανα και update αλλα τελικα δεν εφτεγε το bios αλλα η επιλογη acc που ειχα ενεργοποιησει αυτη διμιουργουσε το προβλημα (δεσ το παραπανω post μου) το acc ουσιαστικα ξεκλιδωνει και τους 4 πυρηνες αλλα εγω ειδη εχω 4πηρυνο οποτε δεν θα επρεπε να ειναι εργοποιημενη τωρα λειτουργουν ολα οκ αντε και πηγα να σκασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.