toni50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα σε ολους... εδω και αρκετες μερες το netbook μου εχει εμφανισει το εξης προβλημα,το ανοιγω κανονικα αλλα μετα απο 5-10 λεπτα κολανε τα παντα εκτος απο το ποντικι απο μετα απο λιγη ωρα κολαει και αυτο! ξερετε πιο μπορει να ειναι το προβλημα για να κανω τις καταλληλες ενεργειες για το λυσω? λετε να με καλυπτει η εγκυησει? γιατι μετα απο 15 χρησης αρχισε να μου εμφανιζει αυτο το προβλημα
geioannou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 μου φαινετε για προβλημα λειτουργικου. θα σου προτηνα να κανεις ενα restore αι να επαναφερεις το μηχανημα σε μια παλαιοτερη ασφαλη κατασταση... παντος μπορεις να κανεις και ελεγχο του σκληρου μεσα απο το Bios για να δεις μηπως "παιζει" τιποτα εκει.
toni50 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 οντως ειναι προβλημα λειτοργικου γιατι μπηκα με ubuntu και δεν ειχα καπιο προβλημα
geioannou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εαν ειχες παρει backup με το roxio τοτε περνα το για να τελειωνεις.
toni50 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 δεν γινεται να ολοκληρωθει η διαδικασια γιατι μετα απο λιγο κολλαει... ---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- παιδια ξερει κανεις καπια λυσει στο προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.