CENTAURUS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 εγκατέστησα για πρώτη φορα τα 7ρια (ultimate) πριν από λίγες μέρες και κατέβασα επίσης κ την τελευταία αλεπού. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν ξεκινάει...μετά το κλασικο διπλό κλικ. Έχω την εντύπωση πως λειτουργεί παρόλαυτά στο μπακραουντ...και επειδή τα 7 δεν τα γνωρίζω καλά, ψάχνω μια λύση. Όποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω για να τα δουλέψω στα windows 7 ult. ας μου το πει. Ευχαριστώ!
mitsosk2000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε να τα βγαλεις και να τα ξαναπερασεις. Μπορει να υπηρχε καποιο προβλημα κατα το install...
CENTAURUS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το δοκίμασα και μου λέει πως θα πρέπει πρώτα να τα κλείσω.... χαχα πως τα κλείνω όταν τρέχουν στο μπακ? βλέπω δεν είναι το ίδιο με τα xp...
mitsosk2000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 απο task manager. και αν δεν τα καταφερεις κανε ενα restart
CENTAURUS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 απο task manager. και αν δεν τα καταφερεις κανε ενα restart το έκανα με Ctrl + Shift + Esc και πάω να την ξαναβάλω την αλεπου 3.6...
parsifal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως η εγκατασταση των 7 δεν ήταν καθαρή, αλλά in-place upgrade παλαιότερης εγκατάστασης Windows; Αν ναι, μήπως είχες κι εκεί εγκατεστημένο Firefox;
CENTAURUS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως η εγκατασταση των 7 δεν ήταν καθαρή, αλλά in-place upgrade παλαιότερης εγκατάστασης Windows; Αν ναι, μήπως είχες κι εκεί εγκατεστημένο Firefox; η εγκατάσταση εγινε σε καινούριο σκληρό... δεν ξέρω τι μπορει να φταίει, τρέχει μόνο στο μπακραουντ!
parsifal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμη κι έτσι, θα πρότεινα να δοκιμάσεις με δημιουργία νέου, 2ου profile. Κλείνεις οπωσδήποτε τη διεργασία firefox.exe που τρέχει στο υπόβαθρο, Start > Run... > firefox -P και συνεχίζεις από εκεί.
CENTAURUS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 έκανα 2ο προφίλ αλλά ούτε από εκεί τρέχει η αλεπού...μόνο στο μπακραουντ! μήπως φταίει που έχω και την όπερα σε λειτουργεία? μήπως αλληλοτρόγονται ένα πράμα?
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ μικρή η πιθανότητα για κάτι τέτοιο, αλλά μπορείς να το αποκλείσεις πολύ εύκολα κλείνοντας πρώτα τον Opera browser. Από περιέργεια: Δοκίμασε και με κάποια portable έκδοση του Firefox. Π.χ. από το portableapps.com; Ίδια συμπεριφορά... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.