Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows 7 & firefox 3.6...

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγκατέστησα για πρώτη φορα τα 7ρια (ultimate) πριν από λίγες μέρες και κατέβασα επίσης κ την τελευταία αλεπού. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν ξεκινάει...μετά το κλασικο διπλό κλικ. Έχω την εντύπωση πως λειτουργεί παρόλαυτά στο μπακραουντ...και επειδή τα 7 δεν τα γνωρίζω καλά, ψάχνω μια λύση.

Όποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω για να τα δουλέψω στα windows 7 ult. ας μου το πει.

Ευχαριστώ! ;)

Δημοσ.

Το δοκίμασα και μου λέει πως θα πρέπει πρώτα να τα κλείσω.... χαχα

πως τα κλείνω όταν τρέχουν στο μπακ? βλέπω δεν είναι το ίδιο με τα xp...

Δημοσ.

Μήπως η εγκατασταση των 7 δεν ήταν καθαρή, αλλά in-place upgrade παλαιότερης εγκατάστασης Windows; Αν ναι, μήπως είχες κι εκεί εγκατεστημένο Firefox;

Δημοσ.
Μήπως η εγκατασταση των 7 δεν ήταν καθαρή, αλλά in-place upgrade παλαιότερης εγκατάστασης Windows; Αν ναι, μήπως είχες κι εκεί εγκατεστημένο Firefox;

η εγκατάσταση εγινε σε καινούριο σκληρό...

δεν ξέρω τι μπορει να φταίει, τρέχει μόνο στο μπακραουντ!

Δημοσ.

Ακόμη κι έτσι, θα πρότεινα να δοκιμάσεις με δημιουργία νέου, 2ου profile.

Κλείνεις οπωσδήποτε τη διεργασία firefox.exe που τρέχει στο υπόβαθρο, Start > Run... > firefox -P και συνεχίζεις από εκεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έκανα 2ο προφίλ αλλά ούτε από εκεί τρέχει η αλεπού...μόνο στο μπακραουντ!

μήπως φταίει που έχω και την όπερα σε λειτουργεία? μήπως αλληλοτρόγονται ένα πράμα?

Δημοσ.

Πολύ μικρή η πιθανότητα για κάτι τέτοιο, αλλά μπορείς να το αποκλείσεις πολύ εύκολα κλείνοντας πρώτα τον Opera browser.

Από περιέργεια: Δοκίμασε και με κάποια portable έκδοση του Firefox. Π.χ. από το portableapps.com; Ίδια συμπεριφορά... ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...