Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση: Ποσα Ghz ειναι...?

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν το έλεγα δε σκεφτόμουν ακριβώς το βλέμμα τσ' κορασίδας κατά την πεολειχία, ήμουν περισσότερο σε φάση "αχ είναι νύχτα, δε βλέπω χρώματα, αχ άναψε το φως, πάμε πάλι απ' την αρχή την προσαρμογή, αχ γέρασα και έχω πρεσβυωπία, αχ το κεφάλι μου είναι μισό πόντο μεγαλύτερο και έχω μυωπία, αχ σηκώθηκα να πιω νερό τη νύχτα και έφαγα το πόδι μου στην καρέκλα" και όλα αυτά ενώ το κωλόγατο περνάει κλωστές από βελόνες.

Δημοσ.
ναι, αλλά η μία γραμμή κείμενο (μερικα μπάιτς δηλαδή) μπορεί να πάρει και πάνω από ένα δευτερόλεπτο για να διαβαστεί... Άρα τα μάτια χρειάζονται αναβάθμιση, ο δίαυλος δουλεύει καλά. Και αν αναλογιστούμε πως υπάρχουν φορές που δεν κατανοούμε και το περιεχόμενο αυτού που διαβάσαμε, φαίνεται ότι πάσχουμε και από επεξεργαστική ισχύ.

Δε νομίζω, το πρόβλημα βρίσκεται στο περιφεριακό (=μάτια/scanner) και όχι στην κεντρική επεξεργαστική ισχύ. Προφανώς υπάρχει και πρόβλημα στους drivers γιατί δε μπορεί να διαβάζεις πιο αργά κείμενο από ότι video/HD photos.

... άσε που έχει λήξει και η εγγύησή μου.

Δημοσ.
Πάντως τα μάτια είναι φοβερά υπερεκτιμημένο όργανο.

Δεν πρέπει; :-)

Τα κωλόγατα δεν μπορούν να μιλήσουν και να παραπονεθούν ότι βλέπουν ας πούμε 2-3 χρώματα.

Δημοσ.

Θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς την διαφοροποίηση του πουά από το ζαχαρί και το μπεζ αν δε χρειαζόμουν φώτα στο αμάξι. Γενικά, λίγο night vision παραπάνω ρε παιδί μου, όλη αυτή η κατανομή "φωτορυθμιζόμενα περιμετρικά και αναγνωριστικά χρώματος στο κέντρο" μου φαίνεται πολύ μπακαλίστικο. Εντελώς ανάπηρα όντα για apex predators.

Δημοσ.

Επειδή αν μιλήσω για τυφλούς θα πάμε στο θέμα των κεκτημένων, ας πούμε απλά ότι η τεχνολογία κάνει θαύματα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...