Mirodin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μου ειναι καπως δισκολο να εχηγησω τι ειδους ταινιες εννοω...αλλα θα προσπαθησω. Η ταινιες που ψαχνω ειναι 2 ειδων...Το ενα στιλ Αλικη στη χωρα των θαυματων αλλα να μην ειναι παιδικο στιλ.Δηλαδη να ειναι καποιος καπου σε ενα πολυ παραξενο μερος και στο δρομο του να συναντα παραξενα πραγματα(σε εναν λαβηρυνθο πχ που στον δρομο του θα συναντα καποια πραγματα η οπουδηποτε αλλου).Η το αλλο ειδος ταινιας που ψαχνω ειναι πχ καποιος να πεθανε,να πηγε στην κολαση και να δειχνει τι συναντα εκει καθως "κατεβενει" και καθως φτανει εκει. Ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι οτι νανε αλλα αν υπαρχουν τετοιες ταινιες(που δεν πιστεβω να πω την αληθεια)...θα ηθελα να ξερω ποιες ειναι. Ευχαριστω
V for Vagelis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ο λαβύρινθος του Πάνα και το Constantine ίσως;
panagos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 το αλλο ειδος ταινιας που ψαχνω ειναι πχ καποιος να πεθανε,να πηγε στην κολαση και να δειχνει τι συναντα εκει καθως "κατεβενει" και καθως φτανει εκει. Όχι ακριβώς αλλά στο περίπου What dreams may come.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 dante's inferno για το δευτερο και labyrinth για το πρώτο!
CROM271 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 The 10th Kingdom Οσον αφορα για το πρωτο αιτημα. Φερνει λιγο σε παιδικο βεβαια αλλα βλεπεται ευχαριστα. Δεν υπαρχουν πουθενα ομως ελληνικοι υποτιτλοι αν ειναι να στο φερει ο θειος...
Cue Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Χμ, βασικά μου έρχονται 2 στο μυαλό για το 1. Το Charlie and the Chocolate Factory και το Big Fish (αν και σε μικρότερο βαθμό)
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κι εμένα το Big Fish μου ήρθε πρώτο στο μυαλό. Το Charlie and the Chocolate Factory βία δε το λες παιδικό. Επίσης παραμυθένιο-ευχάριστο ήταν το Stardust, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως έχω καταλάβει τι ζητάει ο ts.
Members gsarig Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Και ο σκαθαροζούμης ανήκει ως ένα σημείο στο δεύτερο είδος. Επίσης, το Carnival of Souls θα έλεγα Α, και ο Νεκρός του Τζάρμους Α, και μια ταινία με τον Πίτερ ο Τουλ νομίζω, όπου οι καλλιτέχνες όταν πεθαίνουν πηγαίνουν σε ένα νησί μέχρι να χαθεί και το τελευταίο αντίγραφο του έργου τους (οπότε και χάνονται οριστικά) - δεν θυμάμαι τον τίτλο Α, και στο Spawn ο ήρωας πηγαίνει στην κόλαση (ένα ένα τα θυμάμαι) τώρα που το σκέφτομαι, και μια από τις αγαπημένες μου ταινίες, το Den brysomme mannen θα μπορούσες να το δεις από αυτή τη σκοπιά ίσως - μη σου πω ότι η συγκεκριμένη εμπίπτει και στις δύο κατηγορίες που θες
Kasrith Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Nightmare Before Christmas ισως και Corpse Bride Tim Burton ftw
Kakashi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μου ειναι καπως δισκολο να εχηγησω τι ειδους ταινιες εννοω...αλλα θα προσπαθησω.Η ταινιες που ψαχνω ειναι 2 ειδων...Το ενα στιλ Αλικη στη χωρα των θαυματων αλλα να μην ειναι παιδικο στιλ.Δηλαδη να ειναι καποιος καπου σε ενα πολυ παραξενο μερος και στο δρομο του να συναντα παραξενα πραγματα(σε εναν λαβηρυνθο πχ που στον δρομο του θα συναντα καποια πραγματα η οπουδηποτε αλλου). http://www.imdb.com/title/tt0410764/ http://www.imdb.com/title/tt0245429/
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως σου αρέσει και το coraline. Είναι παιδικό μέν αλλα...
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Το tideland (του Terry Gilliam η σκηνοθεσία ε!). Στο βιβλίο μάλιστα, σε κάποια κριτική που εμπεριέχεται, περιγράφεται ως η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων συναντάει το Ψυχώ. Πολύ ευχάριστη ταινία -και το βιβλίο ακόμη περισσότερο. Επίσης, το mirrormask, όπως ήδη σου έχουν προτείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.