Προς το περιεχόμενο

Ξενοδοχειο και πρόσβαση για 16χρονο...

iLiaC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι 16 και θελω να ρωτησω αν μπορω λογο ηλικιας να παω σε ξενοδοχειο (ενοειται με την ταυτοτητα μου):-)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά στην ίδια ηλικία είχα φάει "πόρτα" στο να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με την κοπέλα μου 17 στην Πάρο.

Αλλά από την άλλη, ολόκληρη η ιστορία με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν τραγική.

Πάνε βέβαια και 13 χρόνια :P

Δημοσ.

Ποια παρκα ρε με τον καθε ανωμαλο?Τραβα αγορι μου στο ξενοδοχειο και βγαλτε τα ματια σας με την ησυχια σας.

Δημοσ.

LOL! :D

Αν εννοεις σε ημιδιαμονής, ουτε ταυτοτιτες θες ουτε τιποτα. Πας, σε ρωταει "για λιγο?" η ρεσεψιονίστ, λες ενα ναι, σου δινει το κλειδί και μετά απο 3ώρες κατεβαινεις και πληρωνεις γυρω στα 20-30€ αναλογως το hotel. Αν κατσεις πανω απο 3ωρο απλα πληρωνεις διπλα.

Δημοσ.

Καλη φάση, να πατε να το ευχαριστηθείτε! Δεν νομιζω να εχεις προβλημα

Εγώ προσωπικά στην ίδια ηλικία είχα φάει "πόρτα" στο να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με την κοπέλα μου 17 στην Πάρο.

Ε σου λεει ο ιδιοκτητης, να μπουν τα μικρα με στην %%λα να μου τα ασπρισουν ολα?? :-) :-)

Δημοσ.

Το μόνο οτι επειδή είναι του Βαλεντίνου περίπου μισό εκατομμύριο άλλοι θα έχουν την ίδια ιδέα με σενα, προετοιμάσου για αναμονή ή backup πλανο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...