Προς το περιεχόμενο

1.5TB Samsung/electroworld : 89,10 ευρώ

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με τη χρήση κουπονιού -10% βγαίνει στα 89,10 ευρώ, μάλλον η χαμηλότερη τιμή για 1,5ΤΒ της αγοράς:

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10029811

καλή τιμή φαίνεται, αλλά ίσως είναι ο ασχημότερος επιτραπέζιος δίσκος σε αυτήν τη χωρητικότητα. Τελείως υποκειμενικό βέβαια.

Δημοσ.
καλή τιμή φαίνεται, αλλά ίσως είναι ο ασχημότερος επιτραπέζιος δίσκος σε αυτήν τη χωρητικότητα. Τελείως υποκειμενικό βέβαια.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , χάλια design

Δημοσ.

μεχρι στιγμης μου εχει βγει ο πιο αξιοπιστος

Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω αλλα δεν φτάνει το υπόλοιπο της κάρτας να περιμένω να της βάλω χρήματα και μετά να παραγγείλω η μπορώ να κάνω την παραγγελία και να γεμίσω την κάρτα μετά ?

Δημοσ.

σε κωτσοβολο-electroworld δεσμευουν τα χρηματα την στιγμή της παραγγελίας αρα κατα 99 τις εκατο δεν θα δεχθεί την κάρτα σου.(εκτος και αν έχεις πιστωτική και οχι χρεωστική)

p.s:επίσης βλέπω ότι είναι διαθεσιμο σε 2 καταστήματα της αττικής γιαυτό εγώ προτείνω να παρεις ενα τηλεφωνακι αυριο το πρωι πριν παραγγειλεις για να μην τρέχεις μετά/

Δημοσ.

εμενα παλι μ αρεσει η κατασκευη του, δειχνει στιβαρη, και επαναλαμβανω σταματησα να χω τα προβληματα αποσυνδεσεων που ειχα με fujitsu-siemens

Δημοσ.

Το περιεχόμενο θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και οχι η εμφάνιση.Δέν θα το παντρευτούμαι κιόλας :lol: .Πάντως νομίζω σαν εταιρεία εχει ανέβει στον χώρο των σκληρών και 1.5TB με 3 χρόνια εγγύηση στα 89 ευρώ δεν εχει αντίπαλο.

Δημοσ.

Εχω ενα τετοιο δισκο (αγορασμενο με 99€). Πιστευω οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αγορα. Στα θετικα του ειναι οτι ειναι πολυ μικρη η θηκη, ο παλιοτερος Seageate FreeAgent ηταν σχεδον διπλασιος σε μεγεθος (η πλαστικη θηκη εννοω). Επισης του κουμπι on-off ειναι βολικο για να αποφασιζω εγω ποτε θα κλεινει/ανοιγει και οχι να δουλευει μονος του οση ωρα ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη.

Σαν αισθητικη το θεωρω εξαιρετικο design, η πανω επιφανεια ειναι απο μεταλο ενω το γκρι πλαστικο ειναι πολυ καλης ποιοτητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...