vitapeis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια ερώτηση παιδιά: Σήμερα συνέθεσα και θέλω να παραγγείλω το εξής σύστημα: -HTPC Case THERMALTAKE VC7000SNS MOZART SX -Athlon II X4 620 -Powercolor Radeon HD 5750 1Gb -2x2 Gb Ram OCZ 1333Mhz -Tagan 500W -Μητρική GIGABYTE GA-770TA-UD3 Υπάρχει περίπτωση: α)να έχω πρόβλημα υπερθέρμανσης (επειδή το κουτί είναι μικρό σχετικά); β)να μην επαρκεί το τροφοδοτικό για το σύστημά μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά... ---------- Προσθήκη στις 20:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ---------- Και άλλη μία βασική ερώτηση: Χωράει αυτό το κουτί τη mobo και την κάρτα γραφικών;
aekoriginal21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 oχι φιλε μου, δεν θα εχεις προβληματα υπερθερμανσης και το τροφοδοτικο ειναι οτι πρεπει, και το case ειναι ιδανικο μην ανυσηχεις!κατα τη γνωμη μου πρεπει να περιμενεις εστω κανα μηνα να πεσουν οι τιμες στουσ phenom
vitapeis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ ΑΕΚΑΡΑ, είχα προβληματιστεί με τις διαστάσεις. Είσαι σίγουρος ότι θα χωρέσουν όλα (σκληροί δίσκοι, κάρτα γραφικών, μητρική) στο κουτάκι (διαστάσεων 90 x 470 x 440 mm); Να το παραγγείλω δλδ το σύστημα;
ahristos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Βλέποντας ότι τα ανοίγματα πίσω για πρόσθετες κάρτες ήταν παράλληλα με τη μητρική, έσπαγα το κεφάλι μου να δω πως τα κατάφεραν Τελικά έχει πρόσθετες Riser Cards κι έτσι η κάρτα γραφικών δεν μπαίνει κάθετα κατευθείαν πάνω στο PCI-Express slot της μητρικής. http://www.thermaltakeusa.com/product/chassis/desktop/mozart_sx/mozartsx_vc7000_o.asp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.