Προς το περιεχόμενο

Ποια OS χρησιμοποιείτε στην αρχή της 2ης δεκαετίας του αιώνα μας;

parsifal

Ποια OS χρησιμοποιείτε στην αρχή της 2ης δεκαετίας του αιώνα μας;  

9 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια OS χρησιμοποιείτε στην αρχή της 2ης δεκαετίας του αιώνα μας;

• Windows 7
      247
    • Windows Vista
      33
    • Windows XP
      117
    • Άλλη έκδοση Windows
      2
    • Ubuntu
      154
    • Άλλη έκδοση Linux (πείτε ποια)
      85
    • MacOSX
      103
    • Άλλο OS (πείτε ποιο)
      8
    • Αν επιλέξατε Windows, είναι τουλάχιστον μία κόπια που χρησιμοποιείτε «σπασμένη»; (επιλέξτε αν ναι)
      95
    • Αν επιλέξατε MacOSX, είναι τουλάχιστον μία κόπια που χρησιμοποιείτε «σπασμένη»; (επιλέξτε αν ναι)
      12
    • Αν επιλέξατε «Άλλο OS», είναι τουλάχιστον μία κόπια που χρησιμοποιείτε «σπασμένη»; (επιλέξτε αν ναι)
      1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θες να πεις ότι το linux είναι η ferrari των OS ε ? :devil:

...και κυρίως τα Mac που τα ψήφισαν και μπόλικοι. Όσοι γνωστοί μου είδαν ένα μακμπούκι, ήρθαν και μου είπαν πως εντυπωσιάστηκαν και αν είχαν κανά φράγκο περίσσευμα θα το αγόραζαν πιθανότατα. Τραβάει κόσμο η ρημάδα η Apple.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εγω δεν ψηφισα γιατι θα ειναι λιγο αδικο μιας και εχω πληθωρα υπολογιστων..

1 σταθερο xp prof sp3

2 σταθερα xp prof sp2

1 σταθερο xp prof sp1

(τα sp ειναι καθοδικα γιατι λογω παλαιοτητας των μηχανηματων δεν θελω να τα επιβαρυνω και δεν τα φορτωνω με τα sp γιατι οσο πιο καινουριο sp ειναι τοσο πιο βαρυ..)

1 σταθερο linoux mandrake

1 lap top vista ultimate(λογω του οτι ειναι tablet pc με touch screen και εχει πληρη συμβατοτητα μεχρι και η αναγνωριση αποτυπωματος με τα ultimate)

1 lap top vista ultimate(αγοραστηκε με αυτα επανω και ειναι ακομη στην εγγυηση οποτε απλα πηρα ενα δευτερο σκληρο) και 2o hard disk linoux Centos

1 lap top xp home δεν θυμαμαι sp

και τελος εχω και ενα server στο σπιτι που μου ειχαν φερει για επισκευη και μου εμεινε το οποιο εχει πανω windows server 2003

Και θες να πεις ότι αν έχεις windows και προτιμάς linux, δεν μπορείς να βάλεις γιατί είναι ακριβό, δύσκολο να το βρεις ή δύσκολο να το εγκαταστήσεις; Το αντίθετο το καταλαβαίνω...

---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:46 ----------

εγω δεν ψηφισα γιατι θα ειναι λιγο αδικο μιας και εχω πληθωρα υπολογιστων..

1 σταθερο xp prof sp3

2 σταθερα xp prof sp2

1 σταθερο xp prof sp1

(τα sp ειναι καθοδικα γιατι λογω παλαιοτητας των μηχανηματων δεν θελω να τα επιβαρυνω και δεν τα φορτωνω με τα sp γιατι οσο πιο καινουριο sp ειναι τοσο πιο βαρυ..)

1 σταθερο linoux mandrake

1 lap top vista ultimate(λογω του οτι ειναι tablet pc με touch screen και εχει πληρη συμβατοτητα μεχρι και η αναγνωριση αποτυπωματος με τα ultimate)

1 lap top vista ultimate(αγοραστηκε με αυτα επανω και ειναι ακομη στην εγγυηση οποτε απλα πηρα ενα δευτερο σκληρο) και 2o hard disk linoux Centos

1 lap top xp home δεν θυμαμαι sp

και τελος εχω και ενα server στο σπιτι που μου ειχαν φερει για επισκευη και μου εμεινε το οποιο εχει πανω windows server 2003

Δε θα ήταν άδικο. Μπορείς να ψηφίσεις όλα τα λειτουργικά που έχεις.

Και θες να πεις ότι αν έχεις windows και προτιμάς linux, δεν μπορείς να βάλεις γιατί είναι ακριβό, δύσκολο να το βρεις ή δύσκολο να το εγκαταστήσεις; Το αντίθετο το καταλαβαίνω...

---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:46 ----------

Δε θα ήταν άδικο. Μπορείς να ψηφίσεις όλα τα λειτουργικά που έχεις.

Στο in.gr θα εβαζε αυτο που προτιμά

Μπορεί να προτιμάς linux για την ασφάλεια, όμως να μην μπορείς να βάλεις γιατί θέλεις να παίζεις και warcraft...

Μέχρι αρχές Φεβρουαρίου είχα τα Windows 7 αλλά εγκατέστησα και τα Ubuntu απο περιέργεια στην αρχή αλλά τώρα έγινε μανιώδης χρήστης τους!!!:P:p

Ποσα απτα ubuntu εγκατεστησες?Η τα εγκατεστησες ολα μαζι?:P:lol:

Ποσα απτα ubuntu εγκατεστησες?Η τα εγκατεστησες ολα μαζι?:P:lol:

Ένα, ένα, ξεκινόντας από χουμπούντου κ πάει ανάποδα στο αγγλικό αλφάβητο :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...