Προς το περιεχόμενο

Μπλε πλαισια στα εικονιδια επιφανειας εργασιας

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μηπως μπορειτε να βοηθησετε ,δεν μπορω να ξετσεκαρω τα γραμματα στα εικονιδια εργασιας ειναι μεσα σενα μπλε πλαισιο ,πως καταργω το μπλε πλαισιο τους?απο την ¨"τακτοποιηση εικονιδιων ,δεν γινεται τιποτα!!

Δημοσ.

Επιδη μολις ξεμεινα απο κατεβαστιρη (παει ο σκληρος :-() για να δω που ακριβος ειναι μιας και του ειχα win xp, μαλλον ειναι θεμα των effects...Ο υπολογιστης μου, δεξι κλικ ιδιοτητες, εφε/οπτικα εφε ψαξε τις καρτελες θα το βρεις και αλαξε το τι θες να εμφανιζεται... Αν με καταλαβε καπιος αλλος ας ριξει μια ακριβης διαδρομη :-)

Δημοσ.

Βασικά είναι το ίδιο και για τα vista όπως και για τα xp.

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες.

Πήγαινε στην καρτέλα Για Προχωρημένους και πάτα στο κουμπί Ρυθμίσεις στο Επιδόσεις.

Στην καρτέλα Εφέ Προβολής τσεκάρισε στο Χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων.

Έλεγξε και το παρακάτω να μην είναι τσεκαρισμένο:

Δεξί κλικ στην Επιφάνεια Εργασίας->Ταξινόμηση εικονιδίων->Κλείδωμα στοιχείων web στην Επιφάνεια Εργασίας.

Δημοσ.

Οντως ετσι ειναι και στα vista και στα 7 που εχω...Δεν το ξερα μιας και ποτε δεν εψαξα σε αυτο το λειτουργικο για κατ τετοιο...

Δημοσ.
Βασικά είναι το ίδιο και για τα vista όπως και για τα xp.

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες.

Πήγαινε στην καρτέλα Για Προχωρημένους και πάτα στο κουμπί Ρυθμίσεις στο Επιδόσεις.

Στην καρτέλα Εφέ Προβολής τσεκάρισε στο Χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων.

Έλεγξε και το παρακάτω να μην είναι τσεκαρισμένο:

Δεξί κλικ στην Επιφάνεια Εργασίας->Ταξινόμηση εικονιδίων->Κλείδωμα στοιχείων web στην Επιφάνεια Εργασίας.

Γιασά γατόνι μου ευχαριστώ πολύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...