blackhill66 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 παιδια μηπως μπορειτε να βοηθησετε ,δεν μπορω να ξετσεκαρω τα γραμματα στα εικονιδια εργασιας ειναι μεσα σενα μπλε πλαισιο ,πως καταργω το μπλε πλαισιο τους?απο την ¨"τακτοποιηση εικονιδιων ,δεν γινεται τιποτα!!
chris2barca Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 αυτο γινεται στα xp νομιζω... δοκιμασε να αλλαξεις φοντο ή θεμα
ChangeAllNow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οθόνη -> Επιφάνεια εργασίας -> Προσαρμογή επιφάνειας εργασίας -> Web -> ξετικάρουμε οτι έχει ν.
blackhill66 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 τα εκανα οπως μου ειπες αλλα τιποτε δεν αλλαξε παραμενει το ιδιο
nick#18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Επιδη μολις ξεμεινα απο κατεβαστιρη (παει ο σκληρος ) για να δω που ακριβος ειναι μιας και του ειχα win xp, μαλλον ειναι θεμα των effects...Ο υπολογιστης μου, δεξι κλικ ιδιοτητες, εφε/οπτικα εφε ψαξε τις καρτελες θα το βρεις και αλαξε το τι θες να εμφανιζεται... Αν με καταλαβε καπιος αλλος ας ριξει μια ακριβης διαδρομη
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά είναι το ίδιο και για τα vista όπως και για τα xp. Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες. Πήγαινε στην καρτέλα Για Προχωρημένους και πάτα στο κουμπί Ρυθμίσεις στο Επιδόσεις. Στην καρτέλα Εφέ Προβολής τσεκάρισε στο Χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων. Έλεγξε και το παρακάτω να μην είναι τσεκαρισμένο: Δεξί κλικ στην Επιφάνεια Εργασίας->Ταξινόμηση εικονιδίων->Κλείδωμα στοιχείων web στην Επιφάνεια Εργασίας.
nick#18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Οντως ετσι ειναι και στα vista και στα 7 που εχω...Δεν το ξερα μιας και ποτε δεν εψαξα σε αυτο το λειτουργικο για κατ τετοιο...
blackhill66 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά είναι το ίδιο και για τα vista όπως και για τα xp. Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες. Πήγαινε στην καρτέλα Για Προχωρημένους και πάτα στο κουμπί Ρυθμίσεις στο Επιδόσεις. Στην καρτέλα Εφέ Προβολής τσεκάρισε στο Χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων. Έλεγξε και το παρακάτω να μην είναι τσεκαρισμένο: Δεξί κλικ στην Επιφάνεια Εργασίας->Ταξινόμηση εικονιδίων->Κλείδωμα στοιχείων web στην Επιφάνεια Εργασίας. Γιασά γατόνι μου ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.