mazda Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 πρακτικο γιατρικο για καλογερους; Οι νεωτεροι ρωτηστε κανενα παππου η καμμια γιαγια... Ποναω πολυ ρε γ#####το !! (οχι τους καλογερους που ζουν στα μοναστηρια ε ?) :smirk:
mandos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 hmm, mhpos zesto alatonero??? idea den exo
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Καταλάβαμε για τι καλόγερους μιλάς! Σε γιατρό πήγες να σου πει τι να κάνεις; Εγώ δεν είμαι και πολύ της πρακτικής ιατρικής οπαδός; Κουράγιο, θα περάσει!
mazda Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Οι καλογεροι για μενα ειναι παληα ιστορια... Εχω παει σε πολλους γιατρους εχω κανει ΤΙΣ εξετασεις αιματολογικες κλπ κλπ θεραπεια μια και εξω ΔΕΝ υπαρχει (λευκος σταφυλοκοκος η γνωτευση ) με μουρλαινουν στα αντιβιωτικα και κοντευω να χαλασω το στομαχι μου και για αυτο το λογο ψαχνω καποια πρακτικη θεραπεια αν υπαρχει....οι παληοι ηξεραν πολλα Αν μου βρητε κατι θα σας ευγνωμωνω
angelos0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 apo to aman to eixa dei kataka8i kafe alla eipame sto aman anekdoto gyrizan kouragio
Edgar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 tin lisi, sarantapentari sto krotafo tin exeis akousta?
ex_tep Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 aimoroides exeis i kamia sxesh ? lol..Poso eisai?Oti kai na nai perastika..
mazda Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 [coloaimoroides exeis i kamia sxesh ? lol..Poso eisai?Oti kai na nai perastika.. r:green] [/color] <hr /></blockquote> oxi...52... eyxaristo
paravatis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 xthes milisa me giagia kai mou eipe oti katakathi kafe i katouro xreiazetai alla oxi me stansard apotelesma
Edgar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 katakathi kafe i katouro xreiazetai<hr /></blockquote> oxi re pousti mou kai troo tora... :(
mazda Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 kamia giagia h kanenas papous sto forum yparxei re paidia ???
pyro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote mazda:</font><hr> kamia giagia h kanenas papous sto forum yparxei re paidia ??? <hr /></blockquote> loool, mpah...! edgar file mou kai egw etrwga ruzi me tsili.... :crazy:
Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 giati an sas tsimpisei otidipote (melisa tsouxtra klp klp)ti nomizete oti tha valete?
Anonymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 ρωτησα την μανα μου και μου ειπε τα εξης ... καλογερουσ λενε τα μεγαλα σπυρια για τα οποια χρησιμοποιουσαν ενα βοτανο το οποιο ονομαζετε πεντανευρο το οποιο το βαζεις πανω στα σπυρια ωσπου να ανοιξουνε μονα τους σε κανα δυο μερες Η προγιαγια ηταν η μαια του χωριου και πρακτικος(καμια σχεση με την βασιλειαδου στην γνωστη ταινεια). με καθε επιφυλαξη ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.