Προς το περιεχόμενο

HD software - κολλανε ολα!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Βλεπω HD υλικο στο πισι μου.

εχω 3 τοπ ,υποτιθεται, προγραμματα κατεβασμενα. KMplayer, VLCplayer & media player classic.

Μονο το τελευταιο μου τα παιζει κανονικα ενω τα αλλα δυο κολλανε παρα πολυ στην εικονα, δε βλεπονται. Για πιο λογο γινεται αυτο;

Το συστημα μου δε θατολεγα αδυναμο να παιξei full HD υλικο.

CPU q6600 4πυρηνο

2GB RAM

ATI HD 4670

SB fatality

XP

Δημοσ.

Το συστημά σου είναι υπέρ-αρκετό για να αναπαράγει ξεκούραστα fullhd.

Από την στιγμή που χρησιμοποίησες players με ενσωματωμένους codecs, μάλλον δεν είναι θέμα codecs.

Τσέκαρε drivers στην κάρτα γραφικών, και τα τυπικά hardware-ικά (θερμοκρασίες cpu-gpu).

Δημοσ.

Drivers της καρτας γραφικων μολις εβαλα τους τελευταιους και δεν βλεπω καμια διαφορα.

Θερμοκρασιες:

CPU 37C

καρτα γραφικων 67C

Kαι τελος το avast δε μου βγαζει κανενα ιο....

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να φταίει.

Κάποιο software conflict ίσως;

Δοκίμασε απεγκατάσταση/ξανά-εγκατάσταση του kmplayer.

Δημοσ.

μηπως πρεπει να διαλεξω εμσα ατπο ΚΜΠλαυερ καποιον decoder που δεν εχω;

---------- Προσθήκη στις 15:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ----------

Εσβησα το παλιο κ-lite codec pack που ειχα και εγκατεστησα το πιο καινουργιο. και μου κανε εγκατασταση και το media player classic home cinema. Δοκιμασα να παιξω με αυτο και μου τα παιζει ανετα.

---------- Προσθήκη στις 16:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ----------

εργκατεστηα νεες εκδοσεις των πλειερς και τωρα παιζουν ολα!

θενξ

Δημοσ.
Man,μην ζορίζεσαι,κράτα το k-lite codec pack και σούταρε τα άλλα.Ειδικά το KMPlayer που υποτίθεται είναι τρομερό όλο conflicts είναι.

Αυτό το λες από προσωπική εμπειρία ή έτσι έχεις ακούσει;

Εγώ έχω km, vlc, mpc-hc, mpc, splash lite και όλα παίζουν κανονικά.

Ίσα-ίσα, τα 2 πρώτα ότι θέλουν το έχουν στον φάκελό τους και δεν φορτώνουν το σύστημα με τίποτα και ούτε και χρειάζονται και κάτι έξτρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...