Hamurabi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Βλεπω HD υλικο στο πισι μου. εχω 3 τοπ ,υποτιθεται, προγραμματα κατεβασμενα. KMplayer, VLCplayer & media player classic. Μονο το τελευταιο μου τα παιζει κανονικα ενω τα αλλα δυο κολλανε παρα πολυ στην εικονα, δε βλεπονται. Για πιο λογο γινεται αυτο; Το συστημα μου δε θατολεγα αδυναμο να παιξei full HD υλικο. CPU q6600 4πυρηνο 2GB RAM ATI HD 4670 SB fatality XP
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το συστημά σου είναι υπέρ-αρκετό για να αναπαράγει ξεκούραστα fullhd. Από την στιγμή που χρησιμοποίησες players με ενσωματωμένους codecs, μάλλον δεν είναι θέμα codecs. Τσέκαρε drivers στην κάρτα γραφικών, και τα τυπικά hardware-ικά (θερμοκρασίες cpu-gpu).
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 μήπος υπάρχει κάποιος ιός και βαραίνει γενικά το σύστημα
Hamurabi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Drivers της καρτας γραφικων μολις εβαλα τους τελευταιους και δεν βλεπω καμια διαφορα. Θερμοκρασιες: CPU 37C καρτα γραφικων 67C Kαι τελος το avast δε μου βγαζει κανενα ιο....
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τι cpu usage έχει κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής;
Hamurabi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής εχω 27% CPU usage.
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να φταίει. Κάποιο software conflict ίσως; Δοκίμασε απεγκατάσταση/ξανά-εγκατάσταση του kmplayer.
Hamurabi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 μηπως πρεπει να διαλεξω εμσα ατπο ΚΜΠλαυερ καποιον decoder που δεν εχω; ---------- Προσθήκη στις 15:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ---------- Εσβησα το παλιο κ-lite codec pack που ειχα και εγκατεστησα το πιο καινουργιο. και μου κανε εγκατασταση και το media player classic home cinema. Δοκιμασα να παιξω με αυτο και μου τα παιζει ανετα. ---------- Προσθήκη στις 16:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ---------- εργκατεστηα νεες εκδοσεις των πλειερς και τωρα παιζουν ολα! θενξ
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μάλλον τα codecs του k-lite έκαναν την ζημιά λοιπόν.
Hlapatsas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Man,μην ζορίζεσαι,κράτα το k-lite codec pack και σούταρε τα άλλα.Ειδικά το KMPlayer που υποτίθεται είναι τρομερό όλο conflicts είναι.
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Man,μην ζορίζεσαι,κράτα το k-lite codec pack και σούταρε τα άλλα.Ειδικά το KMPlayer που υποτίθεται είναι τρομερό όλο conflicts είναι. Αυτό το λες από προσωπική εμπειρία ή έτσι έχεις ακούσει; Εγώ έχω km, vlc, mpc-hc, mpc, splash lite και όλα παίζουν κανονικά. Ίσα-ίσα, τα 2 πρώτα ότι θέλουν το έχουν στον φάκελό τους και δεν φορτώνουν το σύστημα με τίποτα και ούτε και χρειάζονται και κάτι έξτρα.
liopyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ χρησιμοποιώ πολύ καιρό kmplayer χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.