Προς το περιεχόμενο

Αποτελέσματα από χρήση του SoftR9700...

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα το Mod και το εφάρμοσα στον τελευταιο driver. Έκανα το benchmark test του Unreal Tournament 2003 και είδα δραματική βελτίωση σε ένα από τα 4 τεστ. Στο botmatch στον antalus από 119 fps ανέβηκε στα 145!

Έχω μια R9500 με 64ΜΒ.

Νίκος

Έχω μια club3d R9500. Έχει κανεις χρησιμοποιήσει το νέο bios που την κάνει unlock;

Δημοσ.

H συγκεκριμένη είναι με PCB 9500 ή 9700; Εντάξει αφού έχει 64ΜΒ ούτως ή άλλως 128bit είναι αλλά αν υπάρχει και έκδοση με 128ΜΒ... κάτι γίνεται.

Δημοσ.

Είναι με 64ΜΒ άρα έχει 128bit bus, δηλαδή έγινε μάλλον 9500Pro. Λέω μάλλον γιατί δεν ξέρω κάποιο εργαλείο που να δείχνει ποσες pipelines είναι σε λειτουργία.

Πάντως δοκίμασα και το Overclocking με το RivaTuner και θεωρητικά έφτασα τα 300/300 αλλά δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω. Υπάρχει κάποιο εργαλείο γι αυτή την δουλεία; Το Sandra δεν βοηθά ιδιαίτερα.

Νίκος

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι πρέπει να βάλω cracked bios αλλά:

1. Δεν υπάρχει για την ώρα bios για την Club3D 9500

2. Κανονικά αν το bios είναι κλειδωμένο η ταχύτητα της μνήμης και του επεξεργαστή γυρίζουν αυτόματα στα 270/270 αλλά στην περίπτωση μου αυτό δεν έγινε. Συμφωνα με τα τεστ του RivaTuner η ταχύτητα ήταν 300/300.

Τι να πω. Θα το κοιτάξω το βράδυ με το PCMark και το Pstrip και θα σας ενημερώσω αύριο. Πάντως ακόμα να βρώ κάτι που να λέει πόσα piplines λειτουργούν 4 ή 8.

Νίκος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...