dinosassault Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μεσα στη βδομαδα ηθελα να παρω τον 18Q αλλα προσφατα ειδα πως βγηκε και ο 1GH...κ λεω ας μη βιαστω κ να ρωτησω κ τη γνωμη σας...τι λετε ποιον θα προτιμουσατε εσεις?το καλο με τον 1GH σε σχεση με τον 18Q ειναι πως εχει παραπανω μνημη 6gb (αλλα δεν με πειραζει αυτο αν χρειαστω μπορω να βαλω κι αλλη), λιγο καλυτερη καρτα γραφικων κ bleu-ray ο αλλος εχει λιγο καλυτερο επεξεργαστη (η σειρα i τι λεει?,ακουσα πως ανεβαζει θερμοκρασιες) και ειναι σε μαυρο χρωμα που μου αρεσε περισσοτερο... Θα ηθελα επισης να ρωτησω οταν θα τον παρω τι θα πρεπει να προσεξω για να δω μην μου δωσουν κανεναν απο την εκθεση η προβληματικο???!!!κ οταν τον ανοιξω τι κανω?τα windows ειναι εγκατεστημενα η τα περναω εγω?κ τετοια σχετικα γιατι πρωτη φορα παιρνω laptop... Α και σε τι τσαντα μπαινει ο συγκεκριμενος?ειναι 16'',χωραει σε 15,4 ή 15,6 η θελει αποκλειστικα για 16''?
dinosassault Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 κανενας ρε παιδια...???!!!!πειτε καμια γνωμη αυριο-μεθαυριο μαλλον θα τον παρω...μην τραβαω μετα τα μαλλια μου...!!χεχε τουλαχιστον για την τσαντα ή για το τι κανω οταν τον παρω...
vasilisga Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εγω στην θεση σου θα επερνα τον 1GH με κλειστα ματια... απο πλευρας χαρακτηριστικων υπερτερει σε ολα σε σχεση με το 18Q και πραγματικα απορω γιατι ειναι στην ιδια τιμη... για την σειρα i5 δεν εχει ακουστει τιποτα, παρα μονο για καποια μοντελα με i7 αν το κουτι του laptop ειναι σφραγισμενο ειναι ολα κομπλε, το εκθεσιακο ειναι αυτο που βλεπεις οταν πας σε ενα καταστημα, οποτε θα το καταλαβεις, αν και δεν νομιζω να σου συμβει κατι τετοιο... οταν το ανοιξεις το κουτι απλα πατας το μαγικο κουμπακι, περιμενεις λιγη ωρα για τα windows και μπενει αυτοματα για την τσαντα δεν ξερω, ρωτα εκει, νομιζω οτι τα 16" δεν χωρανε καλα σε τσαντες για 15,4
katkat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγω οπως σου εγραψα και σε αλλο thread συμφωνω για τον 1GH. Τον αγορασα πριν μια εβδομαδα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη. Οσων αφορα στις θερμοκρασιες...σκεψου μονο πως καθε βραδυ καθομαι με το laptop αγκαλια διπλα στο τζακι και αυτο παραμενει παγωμενο! Οχι χλιαρο...παγωμενο! Δεν παιζω παιχνιδια βεβαια για να ξερω την συμπεριφορα του σ' αυτα αλλα δεν νομιζω να ζοριστει... ο i5 πεταει! Και ακομα δεν καταλαβαινω γιατι με τα ιδια λεφτα να παρεις μοντελο παλιοτερο και με χειροτερα χαρακτηριστικα... Αν θελεις οπωσδηποτε μαυρο εγω θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο γιατι σιγουρα θα κυκλοφορησει μοντελο αντιστοιχο και σε μαυρο. Στο ευρωπαικο site της toshiba ηδη υπαρχουν αρα θα ερθει καποιος και εδω συντομα. Οσων αφορα την τσαντα κι εγω το ιδιο αναρωτιεμαι γιατι στις 17 ιντσες οι επιλογες ειναι περιορισμενες. Απο μια ερευνα στο ιντερνετ βρηκα πως καποιες τσαντες για 15,4-15,6 χωρανε και το 16ρι ενω καποιες αλλες οχι Επισης οσων αφορα τη συσκευασια... εχει μια ταινια ασφαλειας απο την toshiba... οποτε μπορεις να ξερεις αν εχει ανοιχτει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.