Snolly Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Ξέρω κυκλόφορουν πολλά, έχω κάνει κι εγώ τις επιλογές μου αλλά ψάχνω κάτι που να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά. Θέλω να κάνει re-encode τα mp3 μου στην ποιότητα που θα του πω μόνο αν το original mp3 έχει κάποια συγκεκριμένη ποιότητα. πχ: Αν το bitrate του τραγουδιού είναι παραπάνω από 160 να το κάνει re-encode αλλιώς να πάει στο επόμενο της λίστας. Θα βόλεβε επίσης η ίδια ιστορία με το αν το original mp3 είναι VBR ή όχι!
The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Ποιός ο λόγος να κάνεις Re-Encoding σε MP3 αφού δε βελτιώνεται έτσι η ποιότητά τους ? Αν έχεις ένα MP3 σε bitrate π.χ 128KBps και το μετατρέψεις σε 160Kbps δε θα βελτιωθεί η ποιότητά του! Αντιθέτως θα έχεις απώλεια στην ποιότητα του ήχου.
Kserolas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 To Nero exei MP3 encoder ston opoio mporeis na baleis oloklira folders na sta kanei reencode. Alla den exei tin dynatotita na pernaei sto epomeno an kapoio den thes na ginei reencode, apla prepei na bgaleis monos sou apo tin lista ayta ta opoia den thes. Anoikse to Nero kai pigaine Extras kai meta File Encording! Alla opos anaferthike kai pio pano den tha petyxeis kalyteri poiotita, alla mono an exeis periorismeno xoro tote mporeis na ta kaneis ola px se MP3 Pro, i na ta kaneis mpeg4, i WMA.
Snolly Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστώ, ξέρω για το Nero. Εγώ θέλω να αποφύγω το reencoding των τραγουδιών με χαμηλό bitrate.
dgeor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Πάρε το EncSpot (για κάποιο λόγο το www.guirellasoft.com δεν λειτουργεί), άνοιξε μέσα από αυτό τον φάκελο που έχεις τα mp3 σου, κάνε ταξινόμηση κατά bitrate, vbr/cbr, joint ή σκέτο stereo, encoder ή όποια άλλη ταξινόμηση θέλεις και επέλεξε αυτά που θέλεις. Πάρε και το RazorLame , άνοιξέ το και σύρε τα τραγούδια που έχεις επιλέξει στο παράθυρο του EncSpot, από το EncSpot στο RazorLame. Επέλεξε τις ρυθμίσεις κωδίκοποίησης που θες και ξεκίνα το encoding. Ελπίζω να βοήθησα.
A3TeRnuS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2003 Profanos kaneis den exei akousei to LAME kai to EAC ?!? Ego prosopika xrhsimopoio LAME latest version me to dbPowerAmp pou gia mena kanei foberh douleia kai einai kai arketa grhgoro... AeTeRnuS.213 PS.Bebaia ta osa zhtaei o filos pou anoikse to thread einai ligo dyskolo na ta brei...
Snolly Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Πάρε το EncSpot (για κάποιο λόγο το www.guirellasoft.com δεν λειτουργεί), άνοιξε μέσα από αυτό τον φάκελο που έχεις τα mp3 σου, κάνε ταξινόμηση κατά bitrate, vbr/cbr, joint ή σκέτο stereo, encoder ή όποια άλλη ταξινόμηση θέλεις και επέλεξε αυτά που θέλεις. Πάρε και το RazorLame , άνοιξέ το και σύρε τα τραγούδια που έχεις επιλέξει στο παράθυρο του EncSpot, από το EncSpot στο RazorLame. Επέλεξε τις ρυθμίσεις κωδίκοποίησης που θες και ξεκίνα το encoding. Ελπίζω να βοήθησα. Είσαι βασιλιάς (μα όχι ο Κωνσταντίνος που είναι ψωμί κι ελιάς). Βοήθησες πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.