Net-Captain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας, Έχω ένα server με windows server 2003 Enterprise.Έχω στήσει το VPN Server μέσω του Royting and Remote Access.Σε τοπικό επίπεδο συνδέομαι κανονικά, απο το ίντερνετ όμως δεν μπορώ.Μου βγάζει Error 678, αλλα έχω ανοίξει το port 1723 του router, ενω το firewall των windows είναι κλειστό. PLZ Help τι να κάνω;
Rabican Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 εχεις κανει static NAT απο το router στον server για την πορτα που χρησιμοποιει το VPN?
Net-Captain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όχι φίλε μου δεν έχω κανει static nat. πώς γίνεται αυτο;
Rabican Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 πρεπει να ορισεις πως τα incoming connections προς την πορτα 1723 που δεχεται ο router, θα πρεπει να τα προωθει στην ιδια πορτα του vpn server. ειναι μια αντιστοιχιση δηλαδη. οτι connections εχει προς αυτη την πορτα, αντι να τα διαχειριστει ο router τα "πασαρει" στην ΙΡ που του οριζεις (εν προκειμενω στην ΙΡ του server) και απο κει και περα αυτος ξερει τι να κανει.
Net-Captain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 και πώς μπορώ να το κάνω αυτό; έχω το modem/router linksys wag200g. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να το κάνω αυτό; PLZ
Rabican Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WAG200G/WAG200Gindex.htm για τσεκαρε το παραπανω site. δεν εχει συγκεκριμενα για IPsec VPN, ομως η λογικη ειναι η ιδια παντου.
Net-Captain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω πως βρήκα το πρόβλημα. Έχω ανοίξει την πόρτα 1723 σε tcp και udp να πηγαίνει στην ip του server μου, έστω 192.168.1.100.πάω να κάνω ενα port scan και μου λέει ότι είναι κλειστή η πόρτα, ενώ και το firewall των windows και το firewall του router είναι κλειστά.Πώς γίνεται αυτό; Πως να το διορθώσο;
Rabican Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 αν το VPN service στο server δεν ειναι running, τοτε στο port scan θα βλεπει "κλειστη" την πορτα. εφοσον εχεις κανει σωστα το static NAT και εφοσον ο server εχει σε status running το VPN service, πρεπει να βλεπει ανοιχτη την πορτα το port-scan.
Net-Captain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Όταν λές Static NAT εννοείς να έχω κάνει forward την πόρτα που πρέπει στην ip του server;Σωστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.