mirmigki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το greek radio app και έχω το εξής πρόβλημα. Καθώς παίζει ο σταθμός (οποιοσδήποτε) σταματά και ξεκινάει από την αρχή όταν το πρωτοέβαλα. Το ίδιο πρόβλημα και αν ανοίξω κάποιο url από το live24.gr με το quicktime. Σε iMac και με wireless αλλά και με ethernet σύνδεση με το router. Υπό "windows εποχές" θα έκανε buffering και θα συνέχιζε. Δείχνει σαν να κόβεται το streaming. Η γραμμή ΔΕΝ κάνει αποσυνδέσεις ούτε έχει και αστάθεια καθώς όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά. (πχ το adium δεν αποσυνδέεται.) αλλά ούτε και ανεπάρκεια σε bandwidth. Έχει κανείς καμία πρόταση για βοήθεια; ευχαριστώ, Γιώργος ps. με αντίστοιχη εφαρμογή στο iphone το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το greek radio app και έχω το εξής πρόβλημα. Καθώς παίζει ο σταθμός (οποιοσδήποτε) σταματά και ξεκινάει από την αρχή όταν το πρωτοέβαλα. Το ίδιο πρόβλημα και αν ανοίξω κάποιο url από το live24.gr με το quicktime. Σε iMac και με wireless αλλά και με ethernet σύνδεση με το router. Υπό "windows εποχές" θα έκανε buffering και θα συνέχιζε. Δείχνει σαν να κόβεται το streaming. Η γραμμή ΔΕΝ κάνει αποσυνδέσεις ούτε έχει και αστάθεια καθώς όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά. (πχ το adium δεν αποσυνδέεται.) αλλά ούτε και ανεπάρκεια σε bandwidth. Έχει κανείς καμία πρόταση για βοήθεια; ευχαριστώ, Γιώργος ps. με αντίστοιχη εφαρμογή στο iphone το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται ποτέ Έχεις βάλει το Flip4mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirmigki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις βάλει το Flip4mac? προφανώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 προφανώς.. Για παίξε με τις ρυθμίσεις του στο system preferences μπορεί να φταιει το plug in στο browser.Το κοιτάω και εγώ τώρα με την έκδοση Flip4Mac με την εκδοση 2.3.1.Πρέπει να παιξει κάποια ώρα...για να κοπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirmigki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Στο Flip4Mac WMV σε έκδοση 2.3.1.2 δεν το βλέπω να έχει και πολλά να ρυθμίσω από τα System Preferences. Ειδικά στο tab "Audio" απολύτως τίποτα καθώς είναι όλα γκρί. Αλλά αν βρεις κάτι να βοηθάει εννοείται ευπρόσδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Στο Flip4Mac WMV σε έκδοση 2.3.1.2 δεν το βλέπω να έχει και πολλά να ρυθμίσω από τα System Preferences. Ειδικά στο tab "Audio" απολύτως τίποτα καθώς είναι όλα γκρί. Αλλά αν βρεις κάτι να βοηθάει εννοείται ευπρόσδεκτο. Εγώ δοκιμάζω στο tab "browser" αλλα αυτή την στιγμη δεν έχω καλο intrenet(mobile)για αξιόπιστα αποτελέσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.