Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται τελικα με τις αποδειξεις;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν τις καταγραφουμε γραφουμε το συνολο στο ε1 τις βαζουμε σε εναν φακελο και τις δινουμε μαζι με την δηλωση

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν τις καταγραφουμε γραφουμε το συνολο στο ε1 τις βαζουμε σε εναν φακελο και τις δινουμε μαζι με την δηλωση

σορρυ κι ολας,αλλα τελεσιδικο?

Δημοσ.

Χέρι στη φωτια δε βάζω, αλλά ενας πολύ καλός συνάδελφος/λογιστής, μου είπε ότι θα χρειαστεί απλη καταγραφή του ποσου αποδείξεων ανά μήνα.

Αρα, γαι καλό και για κακό, ξεχωριστό φάκελο ανά μήνα, και απλά το συνολικό ποσο απεξω!

Δημοσ.

αυτήν την στιγμή δεν χρειάζεται. μέχρι του χρόνου δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα αλλάξουν τον νόμο.

εγω τις κρατάω με το πρόγραμμα που έχω φτιάξει (βλ. υπογραφή) για να παρακολουθώ τα οικονομικά μου και για να υπολογήσω τον φόρο.

Δημοσ.
Τελικά με τις αποδείξεις από το εξωτερικό τι έγινε :rolleyes:?

Δεν νομίζω να μετράνε αυτές. Άλλωστε ο λόγος που πέρασε το μέτρο αυτό, είναι για να μειωθεί η φοροδιαφυγή από την καταβολή του ΦΠΑ.

Το αν θα καταβάλει φπα, το play.com ή το amazon δεν μας πολυενδιαφέρει ;)

Εγώ πάντως κρατάω αρχείο excel όπου περνάω τα ποσά μόνο από κάθε απόδειξη... ελπίζω να μην μας ζητήσουν και αφμ-στοιχεία ιδιοκτήτη, γιατί τότε θα χρειαστεί πολύωρη καταχώρηση.

Δημοσ.

σημερα η ελευθεροτύπια γράφει οτι ειναι σε συζητήση , μεχρι 22 μαιου, το πως θα καταθεσουμε τις αποδειξεις, και ότι συνεχίζει και υπαρχει η σκέψη για ηλεκτρονική κατάθεση με περισσότερα στοιχεία απο αυτα που εγραψ α πριν! οποτε, ας περιμενουμε λιγο ακομα!

Δημοσ.

Υπαρχει λυση! Πληρες φακελωμα!

Ανωνυμο χρημα χρησιμοποιουν ακομη οι ελληνες, αντι της πιστωτικης που καταγραφει ολες μας τις προτιμησεις?

Η κυβερνηση εχει λυση! Απο μια καρτα ο καθενας για αποδειξεις, κι ετσι, κι 'ανωνυμο' μετρητο να χρησιμοποιει κανεις, θα ειναι κανονικα φακελωμενος λες και χρησιμοποιει πιστωτικη καρτα!

http://news247.gr/oikonomia/forologia/stp_trapezi_h_hlektronikh_syllogh.155081.html

Δημοσ.

Μετά από τόσους μήνες, ακόμη δεν έχουν αποφασίσει τι θα παραδίδουμε και πως...

....και περιμένετε να εφαρμοστεί πλήρης μηχανοργάνωση σε πανελλαδική κλίμακα, που απαιτεί πανάκριβο εξοπλισμό ακόμη και στο πιο μικρό περίπτερο ενός χωριού 50 ατόμων (και χωρίς ιντερνετ) :lol:

Δημοσ.

Μετά από τόσους μήνες, ακόμη δεν έχουν αποφασίσει τι θα παραδίδουμε και πως...

....και περιμένετε να εφαρμοστεί πλήρης μηχανοργάνωση σε πανελλαδική κλίμακα, που απαιτεί πανάκριβο εξοπλισμό ακόμη και στο πιο μικρό περίπτερο ενός χωριού 50 ατόμων (και χωρίς ιντερνετ) :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...