Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα δημιουργίας ιστοσελίδας

tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα domain από papaki.gr και έχει δωρεάν hosting στους server τους για 1 χρόνο.Μπαίνοντας στο control panel του site έχει ένα εργαλείο το site builder που για να το ενεργοποιήσεις θέλει ΠΑΛΙ να πληρώσεις.Εγώ δεν το θέλω αυτό...

Πως μπορώ να αναρτήσω τη σελίδα μου? Δεν έχω βρει πουθενά κάποιο σχετικό κουμπί που να κάνω upload τη σελίδα.Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Δεν είμαι σχετικός με κατασκευή ιστοσελίδας

Δημοσ.
κοιτα μηπως μπορεις μεσω καποιου ftp που λογικα θα σου δινουν να συνδεθεις στον φακελο σου και να ανεβασεις το site σου

και επιπλέον.... αφού έχεις πληρώσει, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την εταιρεία;

Το δωρεάν hosting είναι μόνο 6ΜΒ οπότε μην υπολογίζεις να το φορτώσεις με μπόλικο υλικό

Δημοσ.
και επιπλέον.... αφού έχεις πληρώσει, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την εταιρεία;

Το δωρεάν hosting είναι μόνο 6ΜΒ οπότε μην υπολογίζεις να το φορτώσεις με μπόλικο υλικό

Δεν θέλω να φορτώσω τίποτα.Μόνο μια λεζάντα και ένα μαιλ θέλω να βάλω αλλά δεν ξέρω που παω για να κάνω upload....

HELP!!!

Δημοσ.
Αγόρασα ένα domain από papaki.gr και έχει δωρεάν hosting στους server τους για 1 χρόνο.Μπαίνοντας στο control panel του site έχει ένα εργαλείο το site builder που για να το ενεργοποιήσεις θέλει ΠΑΛΙ να πληρώσεις.Εγώ δεν το θέλω αυτό...

Πως μπορώ να αναρτήσω τη σελίδα μου? Δεν έχω βρει πουθενά κάποιο σχετικό κουμπί που να κάνω upload τη σελίδα.Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Δεν είμαι σχετικός με κατασκευή ιστοσελίδας

ftp σου δωσαν ?

αν ναι βλεπεις directory ή httpdocs ή www

φτιαξε ενα αρχειο txt μετονομασε το σε index.html και γραψε οτι θες εκει

ανεβασε το μεσα στο dir και εισαι ετοιμος ...

Δημοσ.
ftp σου δωσαν ?

αν ναι βλεπεις directory ή httpdocs ή www

φτιαξε ενα αρχειο txt μετονομασε το σε index.html και γραψε οτι θες εκει

ανεβασε το μεσα στο dir και εισαι ετοιμος ...

OK όλα καλα τώρα.Κατέβασα το smartFTP και έκανα τα παραπάνω και δούλεψε.

Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...