Προς το περιεχόμενο

Connx και ελάχιστη παραμονή 12 μήνες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά. Ακούστε την ιστορία μου σχετικά με την σύνδεσή μου.

Είμαι φοιτητής και μέχρι και πέρσυ τον Μάιο είχα internet από έναν φίλο μου. Πληρώναμε ρεφενέ το λογαριασμό δηλαδή. Όμως, επειδή ο φίλος μου αυτός ήξερε πως το Σεπτέμβριο θα ξενοίκιαζε, έκοψε την σύνδεσή του. Ήρθε το καλοκαίρι, πέρασε το καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο Ηράκλειο για το νέο εξάμηνο. Τέλη Αυγούστου που ήρθα, έκανα εγώ νέα σύνδεση connx στον ΟΤΕ όμως επειδή ήξερα πως η ελάχιστη παραμονή είναι 12 μήνες και ότι τον Φεβρουάριο του 2010 θα ξενοίκιαζα και εγώ, ρώτησα τον υπάλληλο τί γίνεται σε περίπτωση που επιθυμώ να διακόψω τη σύνδεσή μου πριν τη ρήτρα των 12 μηνών. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι θα πληρώσω γύρω στα 40 ευρώ για το modem. Ε, εντάξει λέω σιγά. Τώρα που ήρθε η ώρα να ξεκοικιάσω, επειδή με "έτρωγε", πήγα στον ΟΤΕ του Ηρακλείου να ρωτήσω ξανά για το φλέγον θέμα. Η υπάλληλος μου είπε ότι θα πρέπει να πληρώσεις ό,τι θα πλήρωνες μέχρι και τον 12ο μήνα δηλαδή τον Αύγουστο του 2010. Το ποσό είναι σχετικά μεγάλο (6 μήνες x 30 ευρώ = 180 ευρώ). Τί μπορώ να κάνω ρε παιδιά?

Δημοσ.

Πρώτον να κοιτάξεις το συμβόλαιο που υπέγραψες. Δεύτερον να πάρεις στο 134 και να ρωτήσεις, γιατί πιθανόν έπεσες σε άτομο που δεν τα ξέρει καλά.

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιο συμβόλαιο... Μόνο το χαρτί που λέει τα username και password, ένα διαφημιστικό και την απόδειξη του modem. Τώρα θα καλέσω στο 134 να δώ...

Δημοσ.

Το πρώτο που θα κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο και να κατεβάσεις την ταχύτητά σου στα 2MBit μήπως και πληρώσεις 6Χ16.50 αντί για 6Χ30.

Δεύτερον πρέπει να βρεις το συμβόλαιό σου. Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνεις μόνο αποζημίωση για το μοντεμάκι. Πρέπει να δεις τι προβλέπει το συμβόλαιο. Συνήθως είναι ένα τέλος διακοπής στους εναλλακτικούς παρόχους της τάξης των 70ευρώ αλλά ο ΟΤΕ έχω ακούσει και από άλλους ότι απαιτεί τα πάγια μέχρι και τον τελευταίο μήνα.

Δημοσ.

Σε ποιον οτε πηγες;

Αν πηγες στην Μινώταυρου ζητα τον προισταμενο γιατι οι αλλοι δεν ξερουν τι τους γινεται.

+1 απο εμενα για μεταφορα!

Δημοσ.

Φιλαράκι άκου τι θα κάνεις.Θα πάρεις στο 134 ή θα πας σε κατάστημα και θα μετατρέψεις ότι έχεις στο πρόγραμμα με τα 43,90.Το συγκεκριμένο σε περίπτωση διακοπής μέσα στο χρόνο έχει ποινή 50 ευρώ και τέλος(παρόμοιο με του "εναλλακτικούς").

Εναλλακτικά χαμήλωσε την ταχύτητα στα 2 έτσι ώστε η ποινή(που κανονικά είναι τα πάγια μέχρι τέλους αν έχεις 12 μηνο) ναι είναι η μικρότερη.

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:08 ----------

3η εναλλακτική που ξέχασα είναι να πας στο κατάστημα που έκανες τη σύνδεση.Να μιλήσεις με τον προϊστάμενο και να του πεις ότι είχες ζητήσει αορίστου χρόνου(αλλά θέλει και το κατάλληλο μπινελίκι το συγκεκριμένο) και το τι σου χε πει ο υπάλληλος.Ίσως γίνει η διακοπή σαν αορίστου αλλά θα σου βάλουν 42 ευρώ τέλος ενεργοποίησης που δεν είχες πληρώσει τότε(μπορεί και όχι ανάλογα την φασαρία που θα κάνεις).Εγώ θα σου πρότεινα το 1ο σαν λιγότερο χρονοβόρο και κόστος 50ευρώ.

Δημοσ.

4. Ρητά συμφωνείται ότι σε περίπτωση που η σύμβαση λυθεί, με υπαιτιότητα του Πελάτη, πριν από την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών από την

ημερομηνία ενεργοποίησης του παρόντος Προγράμματος Conn-x (Internet & Ομιλία - DP) τότε ο Πελάτης θα χρεωθεί εφάπαξ στο λογαριασμό της

τηλεφωνικής του σύνδεσης το Τέλος Απενεργοποίησης που είναι πενήντα (50) ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...