billektoras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια εξωτερικη καρτα γραφηκων να μπορω να την συνδεσο με netbook ??? απλα απο περιεργεια !!!!
M@ROUD@S Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Diamond-BVU195-External-Graphic-Card USB to VGA Adapter - USB 2.0 Graphics card IOGear USB 2.0 External Video Card
billektoras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Diamond-BVU195-External-Graphic-CardUSB to VGA Adapter - USB 2.0 Graphics card IOGear USB 2.0 External Video Card[/quot thanks !!!!!!
xhack3rjn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Για την περιέργεια σου και μόνο δες κι εδώ: (Καλύτερα κάτσε πρώτα ) ASUS XG Station Προϋποθέτει ExpressCard άρα απευθύνετε σε δυο-τρία netbook μόνο, μιας και σχεδόν όλα δεν έχουν. Ζαλίστηκες ή ακόμα...?
billektoras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Για την περιέργεια σου και μόνο δες κι εδώ:(Καλύτερα κάτσε πρώτα ) ASUS XG Station Προϋποθέτει ExpressCard άρα απευθύνετε σε δυο-τρία netbook μόνο, μιας και σχεδόν όλα δεν έχουν. Ζαλίστηκες ή ακόμα...? ακου παληκαρι ο θεος να σε κανει παληκαρι δηλαδη !!! δεν παιζει να ζαλιστω με κατι τετοια !!!! για να την ακουσω ουτε το ζωνιανο μου κανει κατι διοτι τιχανη να ειμαι απο κατω και εγω και τα κσερω κατι αντρακια δηθεν και δεν !!! οποτε λοιπον θα μπορουσες οτι εχεις να πεις στους αλλους να το λες με λιγο πιο ομορφο τροπο ετσι δεν ειναι αντρατσι !!!!!!
xhack3rjn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τι να σου πω που λυπάμαι το χρόνο που έχασα για να σου ποστάρω την κάρτα. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την ειρωνεία από την καλοπροαίρετη πλάκα τότε το πρόβλημα σου δεν πρέπει να το ψάχνεις στο ποστ μου. Όπως και να έχει να είσαι καλά.
totalius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 =πλάκα,αστείο. Ορισμένοι είστε στη τσίτα οκ αλλά όταν κάποιος μπαίνει να σας δώσει μια απάντηση καλό θα είναι να το εκτιμάτε.Κ αν δε καταλαβένετε ένα αστείο που τονίζεται κιόλας με smilie τι να πω;
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας ρίξε και μια ματιά σε αυτήν: http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=100-U2-UV16-A1&family=USB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.