koulouri Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 χθες βραδυ ενα φιλαρακι μου εριξε καταλαθος sprite πανω στο iphone..πολυ μικρη ποσοτητα οποτε φανταστικα οτι δεν επαθε κατι.Εβγαλα την sim,το φυσιξα απο εκεινη την μερια,το εβαλα και 1 λεπτο πανω στο καλοριφερ οποτε λεω τζιτζι δεν επαθε κατι.σημερα παρατηρησα πως λειτουργει το ακουστικο!!οταν το βαζω ανοιχτη ακροαση ολα καλα γιατι ο ηχος βγαινει απο αλλου..Επισης το κουλο ειναι πως οταν το εχω κανονικα και μιλαω δεν με ακουνε και δεν τους ακουω..Στην ανοιχτη ακροαση ομως ( που τους ακουω γιατ ο ηχος βγαινει απο το ηχειο ) με ακουνε..δηλαδη την μια δουλευει το μικροφωνο και την αλλη οχι.. hands free δεν εχω μαζι μου για να δοκιμασω.. Εχετε καμια ιδεα;;να το ανοιξω εγω με τις λιγες γνωσεις μου ή να το παω σε καποιο καταστημαπου και γω δε ξερω ποσα λεφτα θα μου παρουν και σε ποσο καιρο θα μου το επιστρεψουν.. ( ειναι εντος εγγυησης αλλα σιγουρα δεν καλυπτει κατι τετοιο.. btw βρισκομαι Ηρακλειο Κρητης ) Sent from my iPhone using Insomnia.app
Nauseas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ζάχαρη και τα αναψυκτικά έχουν αρκετή Εξατμίστηκε πιθανότατα το νερό και τώρα έχει μείνει η ζάχαρη η οποία έχει κολλήσει στο μικροφωνο Αν το ανοίξεις μόνος δεν χάνεις την εγγύηση? Γενικότερα είμαι της άποψης να το πας να στο φτιάξουν πάντος..
koulouri Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον ποσταρα απο καπου στο δρομο,τοτε καταλαβα και τη ζημια.. γυρνοντας σπιτι καποια στιγμη φωτισε η οθονη.. ( και σκεφτομαι..λες να εφτιαξε οπως κανουν τα ΝΟΚΙΑ μονο του? :Ρ ) και λειτουργει.. γυρναω σπιτι βαλω τα handsfree και κανει restart.. ( λεω ωχ την κατσαμε την βαρκα ) και λειτουργει κανονικα..εχει για κανα 3μηνο ακομα εγγυηση..αν ολα πανε καλα θα το αφησω ετσι..και θα το στειλω για servise λιγο πριν ληξει.. btw ειχε φαει καποιο σκαλωμα και "εβλεπε" οτι ειχα βαλει τα handsfree ενω δεν τα ειχα βαλει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.