xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ακολουθώντας τις... απαιτήσεις των καιρών, η Q card ανακοίνωσε σήμερα ότι προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της –παλαιούς και νέους - δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Internet από το κινητό τους. Η δωρεάν πρόσβαση στο Internet ισχύει έως και τις 31/03/2010 και παρέχεται χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε ενέργεια από την πλευρά του χρήστη Q card. Οι χρήστες της γνωστής καρτοκινητής θα μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς εφόσον το κινητό τους τηλέφωνο παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet, ενώ όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις δίκτυου για την πρόσβαση στο mobile Internet θα αποστέλλονται αυτόματα σε όλες τις συμβατές συσκευές. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει, οι πελάτες με συσκευές που επιτρέπουν την πρόσβαση στο mobile Internet (το 98% των κινητών στην αγορά σήμερα δηλαδή), θα μπορούν να ζητούν τις αυτόματες ρυθμίσεις στέλνοντας κενό SMS στο 19234 ή μέσω του site http://www.myQ.gr στην ενότητα «Ρυθμίσεις». Όπως είναι αναμενόμενο, η δυνατότητα πρόσβασης στο Internet από κινητό Q card παρέχεται πανελλαδικά από το δίκτυο της Wind. Σημείωση: Πολιτική ορθής χρήσης 1GB για όλη τη διάρκεια της προσφοράς. Σε περίπτωση υπέρβασης ορίου η χρέωση διαμορφώνεται σε 1€/ΜΒ (με ΦΠΑ 19%) από το myphone.gr
Nauseas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ καλή κίνηση, έστω και για ενάμιση μήνα ελπίζοντας φυσικά να πάρει ένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς..
sam sam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Σημείωση: Πολιτική ορθής χρήσης 1GB για όλη τη διάρκεια της προσφοράς . Σε περίπτωση υπέρβασης ορίου η χρέωση διαμορφώνεται σε 1€/ΜΒ (με ΦΠΑ 19%) δηλαδη 1GB για 2 περιπου μηνες... 0.5 το μηνα ! αυτο τα λεει ολα ! ... σκετη κοροιδια
xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Tip: Με τον Opera Mini έχεις συμπίεση στα δεδομένα. Τον έχω στη Vodafone (εχω το πρόγραμμα που δίνει 30ΜΒ με 3,5Ε) και δεν ξοδεύω περισσότερα από 15-20ΜΒ το μήνα με μεγάλη χρήση.
nickolas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Tip: Με τον Opera Mini έχεις συμπίεση στα δεδομένα. Τον έχω στη Vodafone (εχω το πρόγραμμα που δίνει 30ΜΒ με 3,5Ε) και δεν ξοδεύω περισσότερα από 15-20ΜΒ το μήνα με μεγάλη χρήση. Tί σημαίνει μεγάλη χρήση? edit: Γιατί εγώ στο iphone βλέπω το μήνα κοντά 200ΜΒ με νορμάλ θα έλεγα χρήση (που κατά 30% όμως είναι google maps).
xpapias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σημαίνει έλεγχος του e-mail ανά μία ώρα, insomnia 2-3 φορές την ημέρα, ειδήσεις από το in.gr χ2 και ότι άλλο προκύψει. Εντάξει δε χρειάζεται να βλέπεις και video από κινητό.
Pappouc@hotmail Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Συμβολαιο Q?? μην το επιχειρηση κανενας πραγματικα...! Ενω μ ερχοταν 25 ευρω στον λογαριασμο στην q ημουν 700 ευρω κ αυτο χωρις ειδοποιηση οτι χρωσταω κ εστελνα μυνημα γ να δω το υπολοιπο του χρονου μ και ειχε μεσα ακομη περιθωριο και μ την εκοψαν κανοντας εγω 5-6 κλησεις σε ολο τον μηνα το πολυ 5 λεπτων...απατεωνεεες...μ λενε οτι μπηκα ιντερνετ κ κατεβαζα πολλα ενω εγω ειχα κανει μονο πλοηγηση κ τιποτε αλλο...με την εταιρια εχω κινηθει δικαστικα γιατι το θεμα δεν λυνοταν θελωντας εκεινοι να παιρνουν τα λεφτα του κοσμακι...απλα ελεος.... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.