aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Παιδιά γίνεται όντως κλήρωση γιατ'ι μου έστειλαν email ότι κέρδισα ένα από τα προιόντα που είχα αξιολογήσει Ποτε σου ρθε και τι κέρδισες;
satsok2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Πάντως εγώ έχω κερδίσει ένα λάπτοπ (το οποίο και έλαβα με μεγάλη καθυστέρηση). Κάπου πρέπει να έχω και την απόδειξη (0 Ευρώ) για τους δύσπιστους. Απλά τότε ήταν 1000 μηνύματα την ημέρα. Όχι αυτός ο χαμός που γίνεται τελευταία. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι τελευταία προσπαθούν (!?) να κληρώνουν νικητές που έχουν δώσει ονοματεπώνυμο και όχι ψευδώνυμα. Εδώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Συγχαρητήρια!!! Είστε εσείς ο τυχερός που κερδίσατε την Προσφορά της Ημέρας του GETITNOW.GR: ASUS 15.6'' TFT Notebook K50C. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, T.K., τηλέφωνο επικοινωνίας) έτσι ώστε να σας αποστείλουμε το δώρο σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν που θα παραλάβετε ενδεχομένως να είναι το συγκεκριμένο της φωτογράφησης το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό και με την εγγύηση κατασκευαστή (για προϊόντα τεχνολογίας) ή κλειστό (Σφραγισμένο) της αποθήκης μας. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Ευχαριστούμε, Digital Shopping ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ http://www.getitnow.gr 800-11-43848
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.