Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite L450-02T

SATELLITE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toshiba Satellite L450-02T ή L505-02T έχει σήμερα το γκετ-ιτ στα 479€ (Tο πρώτο γράφει στην περιγραφή. το δεύτερο έχει στον τίτλο στην κεντρική φωτογραφία)

Δημοσ.

530 ευρώ ήταν η τιμή του σε e-shop νομίζω...

---------- Προσθήκη στις 12:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:09 ----------

FUJITSU AMILO PI3560-F3 στα 650 που είχε βγάλει το e-shop προσφορά ήταν ευκαιρία, αλλά δεν το πήρα.

Αυτό που έχει το getitnow σήμερα είναι σκουπίδι.

Η αναζήτηση για λαπτοπ συνεχίζεται.

Δημοσ.

Απο την μερία μου βρήκα Toshiba Satellite L450-02T και το προϊόν είναι εξαντλημένο. Πολύ πιθανόν να είναι παλιό μοντέλο.

Να ρωτήσω...για να πάρεις μέρος στην κλήρωση του Getitnow.gr τι πρέπει να κάνεις?Γνωρίζει κανένας?

Δημοσ.

βαζεις κατω στη αρχική σελίδα του Getit όνομα, σχόλιο, βαθμολογία προϊόντος κ mail! κ στέλνεις το σχόλιο σου!

ετσι απλα!

Δημοσ.
Αν πιστεύεις ότι όντως γίνεται κλήρωση...

Παιδιά γίνεται όντως κλήρωση γιατ'ι μου έστειλαν email ότι κέρδισα ένα από τα προιόντα που είχα αξιολογήσει

Δημοσ.
Παιδιά γίνεται όντως κλήρωση γιατ'ι μου έστειλαν email ότι κέρδισα ένα από τα προιόντα που είχα αξιολογήσει

:X:devil::X:devil:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παίδες μήπως μπερδεύεστε? τον Τ4400 έχει επάνω και 4 γίγα μνήμη.

Δεν είναι και σφαίρα αλλά είναι πολύ επάνω από τα mainstream λαπτόπια...

Δημοσ.
παίδες μήπως μπερδεύεστε? τον Τ4400 έχει επάνω και 4 γίγα μνήμη.

Δεν είναι και σφαίρα αλλά είναι πολύ επάνω από τα mainstream λαπτόπια...

βασικα το προβλημα εγκειται στο γεγονος οτι εχει χαμηλο lv2 cache το οποιο κοβει δυναμη απο το συστημα βασικα μονο για word αντε και καμια ταινια αφου με πολλες εφαρμογες να τρχουν θα μαγκωνει

Δημοσ.
βασικα το προβλημα εγκειται στο γεγονος οτι εχει χαμηλο lv2 cache το οποιο κοβει δυναμη απο το συστημα βασικα μονο για word αντε και καμια ταινια αφου με πολλες εφαρμογες να τρχουν θα μαγκωνει

θα σου πω μόλις το παραλάβω!

Δημοσ.

καλα φτασαμε σε σημειο να θεωρουμε διπυρηνο στα 2γηζ μονο για word....μια χαρα επεξεργαστης ειναι για τις περισσοτερες δουλειες για τις οποιες προοριζεται ενα λαπτοπ αυτης της κατηγοριας. Την μικρη l2 se normal λειτουργια δεν την αντιλαμβανεται κανενας. μονο αν τρεχεις μετροπρογραμματα θα δεις οτι υπαρχει διαφορα σε σχεση με ισχυροτερο....Και στην τελικη ειναι ενα φτηνο μηχανημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...