trivium Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και 4 μήνες, από τότε που έχω internet με ασύρματο. Θα σας πω το ιστορικό μου... Κάθε φορά που έβλεπα βίντεο στο utube, το εργαλείο κράσαρε. Θεώρησα οτι φταίει ο flash player. Μπήκα και από ΧΡ και απο 7, και το πρόβλημα συνέχιζε να ήταν το ίδιο. Μετά άρχισα να κατεβάζω διάφορα αρχεία, και στη μέση του κατεβάσματος κράσαρε. Λέω ότι σίγουρα είναι hardware το πρόβλημα. Τις επόμενες μέρες ξαφνικά μου έβγαζε σφάλμα στον σκληρό (δεν είναι ούτε χρονών) Πίστευα οτι είχε πρόβλημα ο σκληρός. Ομως ο σκληρός έτρεχε μια χαρά, κανένα πρόβλημα, έκανα δοκιμές, ελέγχους, το πισί δε κράσαρε κατά την διάρκεια και ο σκληρός φαίνεται να είναι εντάξει. Το άφησα έτσι, άμα κρασάρει κράσαρε... Μέχρι που χθές διαπίστωσα πως όταν κατεβάζω με ογκώδες ταχύτηες (800κβ/ς) ειναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κρασάρει. Υποθέτω τώρα ότι φταίει ο ασύρματος προσαρμογέας. Δεν προλαβαίνει να κατεβάσει και χαλάει όλο το πισί. Ή ο σκληρός το ίδιο (αλλά στις δοκιμές μετέφερε αρχεία πιο γρήγορα από 10μβ/ς) Μπορείτε να προτείνετε καμια λύση; Το σύστημα είναι (λέω τα βασικά) core2duo 2.30ghz 2gb ram 667mhz wd hard drives (και οι δύο) tp link atheros 5006xs wifi card
stm00192 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε να βγάλεις την ασύρματη καρτά και να συνδέσεις τον υπολογιστή ενσύρματα στο ιντερνετ... Αν στο εμφανίσει ξανά τότε μάλλον είναι ο σκληρός αλλά θα πρέπει να το ψάξουμε λίγο καλύτερα για να αποκλείσουμε και άλλες πιθανότητες.. Αν δεν στο κάνει σημαίνει ότι φταίει η ασύρματη κάρτα ... οπότε ή δοκιμάζεις πιο καινουργιους drivers μπας και ή την πας πίσω και πέρνεις μια πιο αξιόπιστη....
trivium Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε να βγάλεις την ασύρματη καρτά και να συνδέσεις τον υπολογιστή ενσύρματα στο ιντερνετ... Αν στο εμφανίσει ξανά τότε μάλλον είναι ο σκληρός αλλά θα πρέπει να το ψάξουμε λίγο καλύτερα για να αποκλείσουμε και άλλες πιθανότητες.. Αν δεν στο κάνει σημαίνει ότι φταίει η ασύρματη κάρτα ... οπότε ή δοκιμάζεις πιο καινουργιους drivers μπας και ή την πας πίσω και πέρνεις μια πιο αξιόπιστη.... έχεις ακούσει την παροιμία "όλα του γάμου δύσκολα"; δεν έχω την δυνατότητα να συνδεθώ στο ίντερνετ ενσύρματα. το ρούτερ είναι έναν όροφο κάτω και θα χρειαστεί να ανοίξω τρύπες κλπ για να κάνω την δουλειά μου και η οικονομική κρίση μου χει χτυπήσει την πόρτα για να αγοράσω καινούρια
liopyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όταν λες "κρασάρει"; Κλείνει; Κολλάει; BSOD; Χάνει απλά την σύνδεση;
trivium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 κολλάει και θέλει restart από το κουμπί φίλε μου... το pc νεκρώνει στην ουσία ούτε BSOD, ούτε κόλλημα.
Hlapatsas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε με Ubuntu Live cd ξερωγω για να εξακριβώσεις ότι είναι software ή hardware το πρόβλημα. Βάλ΄το να κατεβάσει από κάπου που θα είσαι σίγουρος ότι θα πιάσεις μεγάλες ταχύτητες,(Nvidia, MS) και δες τα αποτελέσματα και πες μας. Μπορεί να είναι θέμα οδηγών επίσης.
liopyr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Παρόμοιο driver πρόβλημα είχα συναντήσει παλιότερα με μία κάρτα δικτύου που δεν αγαπούσε τις Gigabyte μητρικές για κάποιο αξιοπερίεργο λόγο. Ήταν μία Linksys pci, με atheros chip (δε θυμάμαι ποιο) και έπαιζε μια χαρά σε EVGA, Asus, Intel mobos δοκιμασμένα, ενώ είχε πρόβλημα (freeze κατά την εγκατάσταση άπειρων driver και σε διαφορετικά λειτουργικά) με δύο Gigabyte (GA 965p S3 - GA EP35 DS4). Ανάλογα freeze προκαλούνται συνήθως και από ram, δεν έχεις να χάσεις τίποτα τρέχοντας memtest bootable (άστο να βγάλει μπόλικα loops).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.