Προς το περιεχόμενο

Ρυθμιση του Nod32 secutiry για το Utorrent ??

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μεχρι τωρα είχα για Antivirus το Kaspersky, το αλλαξα και εβαλα το Nod32sesurity, το πρόβλημα είναι οτι το συγκεκρίμενο εμποδίζει το Utorrent , τι ρυθμισεις πρεπει να κάνω για να δουλευουν οι πόρτες του ????

Δημοσ.

Καλημέρα. Άνοιξε το eset, και πάτα F5 για να σε πάει στο advanced settings. Εκεί βρες την επιλογή firewall, και ρύθμισε το να είναι στο interactive mode, γιατί τώρα φαντάζομαι θα είναι στο automatic. Πλέον όταν θα ανοίξεις ξανά το utorrent, θα σε ρωτήσει τι επιλογή να κάνει. Θα κάνεις allow, και θα τσεκάρεις και το remember ή create rule, κάτι τέτοιο θα έχει.

Θα δημιουργηθεί κανόνας, και μετά μπορείς να ξανα αλλάξεις το mode σε automatic with exceptions.

Δημοσ.

σωστός ο flik.

Καλύτερα όμως να βρεις ποια ports χρησιμοποιεί το torrent και να τα ανοίξεις με ένα γενικό firewall rule για να μην σου βγάζει μηνύματα συνέχεια (επειδή χρησιμοποιεί ένα port range και όχι συγκεκριμένο port).

Εγώ προσωπικά το έχω στο Interactive πάντοτε,

γιατί θέλω να βλέπω ποιο πρόγραμμα προσπαθεί να επικοινωνήσει και που.

Πολλές μαλακίες (πχ. windows media player, quicktime) και διάφορα άλλα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν σε άσχετες φάσεις με κάποιον server τα κόβω.

Θέλει προσοχή βέβαια για να μην κόψεις κάποιον updater κλπ.

Επίσης, αν έχεις router, ίσως να ρέπει να κάνεις και σχετικές ρυθμίσεις στο router.

ΜΗΝ κάνεις disable το firewall του router γιατί γίνεται το εσωτερικό σου δίκτυο αρκετά ευάλωτο σε επιθέσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...