Προς το περιεχόμενο

fax και adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος (πχ μέσω κάποιας αξιόπιστης εταιρίας) να μπορώ να λάβω και να στείλω ηλεκτρονικά fax πχ μέσω mail.

Αν δεν δουλέψει κάτι τέτοιο τελικά υπάρχει πρόβλημα με τα ιδιόκτητα δίκτυα της HOL ή της Forthnet και τη λειτουργία του FAX γιατί κάτι μου είπανε να βάλω και δεύτερη γραμμή μόνο τηλέφωνο ώστε να υποστηρίζει το φαξ

Δημοσ.
.... τελικά υπάρχει πρόβλημα με τα ιδιόκτητα δίκτυα της HOL ή της Forthnet και τη λειτουργία του FAX γιατί κάτι μου είπανε να βάλω και δεύτερη γραμμή μόνο τηλέφωνο ώστε να υποστηρίζει το φαξ

Ποιος σου το είπε αυτό; Η τηλεφωνική γραμμή των εναλλακτικών δικτύων, μια χαρά λαμβάνει και στέλνει fax.

Εξήγησε κάτι. Θες πρωτίστως να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τρίτου (για να στέλνεις φαξ) ή το ψάχνεις γιατι σου είπανε ότι δεν μπορείς να στείλεις fax με εναλλακτικό παροχο;

Δημοσ.

HOL και netone γραμμές στέλνουν και λαμβάνουν fax απροβλημάτιστα. Για forthnet έχω ακούσει για προβλήματα, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Δημοσ.

isay:

Από το τμήμα πωλήσεων της HOL μου είπανε ότι χρειάζομαι δεύτερη γραμμή και μάλιστα στην προσφορά μου έβαλαν και τη 2η με απεριόριστα τηλέφωνα! Anyway έτσι φαντάστηκα και εγώ. Σε κάθε περίπτωση θα με βόλευε περισσότερο η αποστολή και η λήψη fax να γίνεται ηλεκτρονικά.

Οπότε Ddos e-fax έχεις από την ίδια την forthnet ή εννοείς ότι έχεις εγκαταστήσει fax server? Γιατί εγώ γιατί βλέπω ότι μόνο αποστολή υποστηρίζει η forthnet μέσω mail.

Δημοσ.

Οπότε χρησιμοποιείς απλά το εν λόγω λογισμικό δεν έχεις αποκλειστικό pc για fax. Σωστά?

Για διαφώτισέ με όταν λαμβάνεις email τι γίνεται? Στο σταθερό σου νούμερο κανονικά στο στέλνουν και έχεις ειδοποίηση στο pc?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιζει κανονικα το fax σε 2play.σπανια να γινει καποιο θεμα.και εκει μπορει καποιος να κανει αλλαγες.πχ να ορισει send /receive σε 9600.να κλεισει το ecm= error correction mode κτλ.προσοχη γιατι υπαρχει και ecm=econo mode

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...