BozGNR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το mozenda? είναι web spider κ έχω το εξής ζήτημα: ..πως μπορώ να θέσω το captured text από μία σελίδα ως user input για αναζήτηση σε μία άλλη? ουσιαστικά, αυτό που θέλω είναι να του δίνω εγώ ένα paper(επιστημονική δημοσίευση) και αυτό να βρίσκει τα references του, τα οποία να χρησιμοποιεί ως input για μια νέα αναζήτηση στα δικά τους references.. και τούμπαλιν ο κύκλος ανατροφοδότησης// χρειάζομαι 6-7 κύκλους από αυτή την αυτοματοποιημένη διαδικασία.. ελπίζω να υπάρχει κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει, ώστε αν μπορέσει να με βοηθήσει! αν έχετε προτάσεις για άλλα web spiders δεκτές, αρκεί να κάνουν τη δουλειά!! ---------- Προσθήκη στις 06:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:29 ---------- Κατάφερα να το δαμάσω ως ένα βαθμό.. αυτό το topic θα έχει πλέον χρησιμότητα μόνο αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλα δοκιμασμένα web spiders ή γενικά δοκιμασμένες στρατηγικές συλλογής τέτοιων δεδομένων από το δίκτυο. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.