Προς το περιεχόμενο

Pros trust alla kai kathe endiaferomeno

jim1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote jim1979:</font><hr> Trust den eixa diabasei olokliro ton odigo sou kai epeidi simera epsaxna kati diabasa to megalytero meros:

1)erwtisi: giati otan eisai etoimos gia encoding apo Gordian knot kaneis save kai meta ena-ena bima anti gia save & encode?Idies rithmiseis den bazeis?

<hr /></blockquote>

Αυτο που κερδιζεις οπως ειπαν και τα παιδια ειναι πως εχεις τη δυνατοτητα να πειραξεις τις επιλογες του codec ....αλλα και κατι αλλο να κανεις divx με 1 περασμα μονο ..(για καποιους με παλια συστηματα ειναι καλο αυτο και οχι μονο)....

Βασικα ειναι λιγο πιο πολυπλοκο ετσι αλλα υπαρχει για ολα λυση το divx enc 1.09 θα το βρειτε εδω http://jonny.leffe.dnsalias.com/ που συντομευει παρα πολυ την εν λογω διαδικασια και εχει και κατι βασικο για μενα που δεν γινεται απο το virtual dub..να κλεινει αυτοματα ο υπολογιστης στο τελος ;)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

adams apo gnot stin kartela encoder exei mia epilogi pou leei shut down when done.Dokimase na tsekareis to koutaki pou exei aristera(kai min peis gia sketo to virtualdub,nai,ayto den exei mono tou tetoia epilogi)

Δημοσ.

ΧΑ ΧΑ...Jim λες ο adams να μην το ξέρει; ;) :D

Απλά αλλού αναφερόταν! Μιλάει για Single Pass (Quality φαντάζομαι να εννοείς adams) το οποίο δεν γίνεται από GKnot. ʼρα πρέπει να τα κάνεις όλα manual. Γι' αυτό αναφέρεται στο proggy του johnny που κάνει και Comp test, συνεργάζεται και με το VirtualDubMod + AviSynth 2.5 και κλείνει μόνο του!! :)

Αλλά επειδή δεν κατάλαβα καλά...Adams, το λες αυτό για το configuration του jim ή γενικά προτείνεις το single pass αντί του 2-pass encodinq;

Δημοσ.

1on to winrar exei FULL demo sto site tou. Apla bgazei munhma registration alla douleuei kanonika kai malista den exei kammia limitation.

2on to besweet 8elei gui gia na to doulepseis alla einai toso periploko pou de to paw mia .

Piase ena link to gui tou besweet na deis gia ti pragma lew . http://dspguru.doom9.org/ Exei toses ri8miseis pou xanesai

Yparxoun odhgoi apokleistika kai mono gia besweet na sou dwsw na katalabeis !

Piase mia http://www.doom9.org/ac3tomp3.htm

Δημοσ.

Trust τι λες; Πως δεν εχει GUI το BeSweet; Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Όσο για την πολυπλοκότητα του BeSweet διαφωνώ εν μέρη. Δηλαδή, ναί έχει πολλές επιλογές, αλλά αν θες τις χρησιμοποιείς. Για να κάνεις απλά conversions δεν χρειάζονται και πολλά πράγματα. Μην ξεχνάς όμως ότι το BeSweet ενσωματώνει και άλλα διάσημα audio-comandline προγράμματα και encoders. Οπότε είναι λογικό το πλήθος των επιλογών που έχει.

Εγώ βασικά αυτό χρησιμοποιώ και δεν θα έλεγα ότι με δυσκόλεψε ποτέ. Αν τώρα μου πεις πως θα αντιδράσει αν αρχίσει να το χρησιμοποιεί κάποιος που δεν έχει καμία γνώση πάνω σε θέματα audio...ε, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να σου πω την απάντηση! ;)

Δημοσ.

Έχει. Είναι του Danni Dinn. Αφού το είπες στον jim σε πιο πάνω post σου. Τώρα αν εννοείς το ότι δεν είναι built-in μέσα στο BeSweet και είναι διαφορετικό exe...ε, και; :confused:

Βασικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το HeadAC3che μιας και δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Μου την σπάει αφάνταστα το μαύρο χρώμα του background...!!!

Δεν ξέρω μπορεί και να είναι πιο εύκολο. Πάντως δεν μπορώ να πω σε καμία περίπτωση ότι το BeSweet είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Απλά έχει παραπάνω επιλογές. Ίσα ίσα που αυτό το κάνει πιο ευέλικτο...Anyway...όπως έχει συνηθίσει ο καθένας.

Ίδια δουλειά γίνεται και με τα 2! ;) :D

Δημοσ.
Μου την σπάει αφάνταστα το μαύρο χρώμα του background...!!!<hr /></blockquote>

:grin: :grin: :grin: :grin: Μου αρέσουν τα ατράνταχτα επιχειρήματα :grin: :grin:

Δημοσ.

enoow astakoulh (:P) apla oti enas newbie 8a prepei na balei besweet na balei kai gui (px gknot h auto pou edwsa panw ).

Kai einai kai kapws dusxrhsto gia ton newbie .

Apla to allo einai 1 programma autonomo kai einai pio aplo .

Auto eipa

Δημοσ.

Καλά...ότι πείτε!!

Δεν συνεχίζω άλλο για να μην καταλήξει αλλού η συζήτηση. Πιο εύκολο...Πιο εύκολο...Fair enough!!

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας newbie που θα χρησιμοποιήσει το GKnot να ανατρέξει σε κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα για τον ήχο αφού έχει μπροστά του το BeSweet...και με predefined εντολές κιόλας.

Anyway...όπως είπα I rest my case!

P.S. Cinefreak το βρίσκεις αστείο να με κουράζει απελπιστικά ένα πρόγραμμα στα μάτια...ιδίως όταν λόγω δουλειάς τρώω παραπάνω από τις μισές ώρες της ημέρας μπροστά σε ένα pc; ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...