Προς το περιεχόμενο

προγραμμα virtual dj v 5.2

VASILIS821

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μηπως καποιος γνωριζει αυτο το προγραμμα?VIRTUAL DJ V 5.2

δε μπορω να το κατεβασω γιατι μολις παταω download με βγαζει στην εκδοση 6.06.ξερει καποιος πως μπορω να κατεβασω την 5.2?εχω vista home pre

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum.

Το πρόγραμμα το γνωρίζω και το χρησιμοποιώ ωστόσο εάν πας να το κατεβάσεις από το site της εταιρείας θα σου δώσει την έκδοση 6 και όχι αυτή που θες. Μπορείς όμως να βρεις την 5.2 εδώ καθώς όλες τις προηγούμενες εδώ προς το μέσο και κάτω της σελίδας.

Δημοσ.

σε ευχαριστω!:-D θα το δοκιμασω.δε ξερω γιατι οποτε κατεβαζα την 5.2 με γυρνουσε αυτοματα στην 6...

ευχαριστω παντως!!!

---------- Προσθήκη 10-02-2010 στις 01:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-02-2010 στις 17:10 ----------

γεια σου και παλι.πηγα στην σελιδα που μου εδοσες και με παει στην εκδοση virtual 6.0.6

δεν ξερω τι να κανω.τιν ειχα παλια αλλα κατα λαθος την εχασα.σε ευχαριστω παρα πολυ:)))

Δημοσ.

Χμμ... έχεις δίκιο... βγάζει όντως την 6.0.6 για κατέβασμα, τώρα το είδα, παρόλο που λέει ότι είναι link για την 5.2 Θα δω και θα σου πω τι παίζει.

Δημοσ.

Δυστυχώς, με εκτεταμένο search που έκανα δε βρήκα κάτι, όλοι έχουν βάλει την έκδοση 6.0.6 το ίδιο κι εγώ κι έχω διαγράψει την 5.2 να στην έδινα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...