abc9510gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας θέλω γνώμες για ενα καινούργιο πύργο... μεχρι 400 ευρώ αυστηρά δεν θέλω να έχει επάνω drive καθώς έχω ενα dvd-rw καινούργιο σχετικα και φυσικά φτηνιάρικο κουτι και επίσης μαζι πληκτρολόγιο και ποντίκι επίσης οικονομικά. κάρτα γραφικών μέτρια....για σύγκριση απο 8600gt 512mb και επάνω....την συγκεκριμένη την ξέρω γιαυτο τη βάζω ως μέτρο σύγκρισης... ασχετα με το αν είναι παλιά. οπότε το βάρος των υπολοίπων χρημάτων ας πέσει σε επεξεργαστη μνημες μητρική και τροφοδοτικο με σκληρό ένας 500 αρης μου φτάνει Και μια σημείωση θα προτιμούσα όλα απο ένα μαγαζί θέλω να το πάρω με πιστωτική.
abc9510gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Απο ποιό κατάστημα είναι αυτή η προσφορά....?
mchatz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κατάστημα, μάλλον ειναι το ΠΛ**** Μπορείς με λίγο ψάξιμο να κάνεις ένα πολύ φτηνό συστημα με λίγα χρήματα. Από το ίδιο κατάστημα, δεν ξέρω, λόγω προσφορών ή εκπτώσεων κατάφερα τις τελευταίες ημέρες να βρώ καλές τιμές και να φτιάξω για φίλους 2 συστήματα. Το ένα με triple core phenom X3 (2.6 στα 60€ παρακαλώ + asrock mobo στα 40€) και το άλλο με intel quad core (ναι, βρήκα quad core 2.5. 8300 στα 90€+elite mobo στα 29€)... me 2Gb DDR2800, 500ρi τροφοδοτικό, 320 SATA II, palit GT 240, dvdrw (lg) απλό κουτί.....λιγότερο απο 300€ κάθε σύστημα, και είναι μια χαρά πιστεύω για γενική χρήση..... Ε, και περισέυει κάτι παραπάνω για μνήμη *.*
caution Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ( ...δεν είναι προσφορά - είναι screenshot από το "καλάθι" του Πλαισίου )
abc9510gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ( ...δεν είναι προσφορά - είναι screenshot από το "καλάθι" του Πλαισίου ) Ναι αυτο εννοουσα......λοιπον το τιμησα το συστηματακι μονο που τελικα δεν εβαλα οyτε πλικτρολογιο ,ποντικι.....θα κρατησω τα παλια τα ασπρα που εχω και αντι για τον amd 240 εβαλα τον amd 250....βεβαια εβαλα και αλλες μνημεσ,μητρικη,τροφοδοτικο καθώς αυτά που μου πρόταθηκαν παραπάνω ηταν όλλα σε έλειψη και μου είπε με παραγγελιία σε 15 μέρες............ καλα όλοι αυτά πέσατε και πέρναιτε....? ---------- Προσθήκη στις 09:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:39 ---------- τροφοδοτικό μου έβαλε αυτο.... Premier 550W Psu 20+4 PIN/12CM Fan κάνει μου είπε οπότε οκ μητρική μια asus λιγο ακριβότερη δεν θυμάμαι ποια.....τελικά μνήμες απο ότι θυμήθηκα είχε τις corsair οπότε αυτές πήρα που μου προτείνατε. Αυτά το περιμένω αυριο να του περάσω λειτουργικό και μεγειά μου..... ¨) ευχαριστω.
caution Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Premier εεε;;;... ...τουλάχιστον είναι φθηνό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.