Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 http://www.gametrailers.com/video/champion-trailer-dragon-age/710289
3leven Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχώς μυρίζομαι απογοήτευση για όσους είναι rpg fans. Γιατι?
alexandergr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Με όλα αυτά που έχουν βγει στη φόρα, δίνεται η εντύπωση ότι το rp έχει μειωθεί. Άλλο ένα action-rpg για να μην κουράζεται ο κόσμος με τους διαλόγους.
3leven Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη δεν θα εχουμε τους διαλογους και τα triggers για καθε απαντηση?
alexandergr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά τα triggers είναι που με φοβίζουν. Μου αρέσει το "βαρύ" rp, γι'αυτό ξυνίζω. Άσε μην πιάσω τώρα στο στόμα μου τα mmo.
UpToDate_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά στο code που ζητάει για να κατεβάσω το demo τι βαζω;;
3leven Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά τα triggers είναι που με φοβίζουν. Μου αρέσει το "βαρύ" rp, γι'αυτό ξυνίζω. Άσε μην πιάσω τώρα στο στόμα μου τα mmo. Γιατι ρε συ??? Χαρη σε αυτα τα triggers μπορεις να προσαρμοσεις το game στα δικα σου πιστευω η ακομα καλυτερα να ξαναξεκινησεις το game απο την αρχη και να αλλαξεις τη ροη των πραγματων.. Ε οχι να μου συγκρινεις Lineage με Dragon Age
3leven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Graphics look nice... Να ρωτησω κατι ασχετο... Character customization δεν εχει οταν ξεκινας νεο παιχνιδι?? Γιατι πετυχαινω παντου τον ιδιο παικτη και με το ιδιο ονομα??
VAssassin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Graphics look nice... Να ρωτησω κατι ασχετο... Character customization δεν εχει οταν ξεκινας νεο παιχνιδι?? Γιατι πετυχαινω παντου τον ιδιο παικτη και με το ιδιο ονομα?? Επιλέγεις Warrior, Mage ή Rogue. Μόνο human.
3leven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ελεος... Παλι καλα δηλαδη.. Δηλαδη παντα με αυτο το λαλακα θα παιζω?? Δεν μπορω να φτιαξω λιγο τη φατσα του?? Καλα ενταξει δεν πολυ σκαω για το appearance γιατι με κανα toolset η εστω καπως , θα μπορεις να αλλαξεις χαρακτηριστικα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 μου αρέσει πάντως η εμφάνιση του συγκεκριμένου...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα το σπαθί του. http://www.wallpapers-manga.com/galerie/berserk/berserk_guts_wallpaper.jpg Να είχε κι ένα αντίστοιχο για το Dragon Slayer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα