3leven Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δεν νομιζω να μην ειναι κανεις... Θα ειναι πολυ %^#*^#^$%!@*&^@()#@#^ αν το κανουν αυτο.. Ολος ο κασμος περιμενει να δει καποιο sequence.. Aν παρατανε ετσι την ιστορια στην ακρη , ε τι να πω..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Making of Dragon Age 2: Part II http://www.gametrailers.com/video/making-of-dragon-age-2/709178 (10 ελληνικοί χαρακτήρες πήγαν για ποτό)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά η προπαραγγελία προσφέρει πρόσβαση σε επιπλέον αντικείμενα. Από το επίσημο site
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ekh5muyLy80&hd=1 Έχω να δω Penny Arcade για official διαφήμιση παιχνιδιού από το Splinter Cell: Chaos Theory και το Rainbow Six: Vegas αν θυμάμαι καλά. Εκτός του δικού τους παιχνιδιού και δεν τσέκαρα αν ήταν και στo άλλο το shooterάδικο πώς το λένε.
3leven Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Έχω να δω Penny Arcade για official διαφήμιση παιχνιδιού από το Splinter Cell: Chaos Theory και το Rainbow Six: Vegas αν θυμάμαι καλά. Εκτός του δικού τους παιχνιδιού και δεν τσέκαρα αν ήταν και στo άλλο το shooterάδικο πώς το λένε. Oh my F**king God!!!!! Μιλαμε ξενερωσε το κεφαλι μου! Τι ειναι αυτες οι @%^$@#$@% ????? Ξεφτιλα πραγματικα! Αντι να βαλουν λιγο gameplay , λιγο combat βαλανε ενα dwarf cartoon να κανει crafting και να λεει λαλακιες! Τι να πω..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ε οκ, πήγαν να δώσουν ένα χιουμοριστικό στοιχείο στα uber items που βρίσκεις κάθε φορά.
3leven Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ε οκ, πήγαν να δώσουν ένα χιουμοριστικό στοιχείο στα uber items που βρίσκεις κάθε φορά. Περα απο τι πλακα.. Αν ΔΕΝ ειχες παιξει καθολου το Origins , και γενικως αν δεν ειχες ακουσει πολλα πολλα , και ψινωσουν να δεις τι παιζει στο sequent , βλεποντας αυτο το trailer θα εδινες εσυ το μεροκαματο σου να το αγορεσεις? (δεν σκεφτομαστε καν τη περιπτωση αν το κατεβασεις , καθως προφανως στοχος τους ειναι οι πωλησεις) Phail το comic vid. +1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Περα απο τι πλακα.. Αν ΔΕΝ ειχες παιξει καθολου το Origins , και γενικως αν δεν ειχες ακουσει πολλα πολλα , και ψινωσουν να δεις τι παιζει στο sequent , βλεποντας αυτο το trailer θα εδινες εσυ το μεροκαματο σου να το αγορεσεις? (δεν σκεφτομαστε καν τη περιπτωση αν το κατεβασεις , καθως προφανως στοχος τους ειναι οι πωλησεις) Ε οκ, δεν μπορώ να δώσω αντικειμενική απάντηση γιατί συνήθως κοιτάω πάνω από ένα trailer και διάφορα previews. (+ ότι έχω το Origins αν και δεν αξιώθηκα ακόμα να πάρω το Awakening) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Και μιας και η στολή του Isaac (2 στολές βασικά), πήγε στο Battlefield Heroes, θα είναι και στο Dragon Age (γιατί EA από εδώ, ΕΑ από εκεί). EA Cross-Promotion Puts Isaac Clarke's Armor in Dragon Age II The rundown on the full suit of Ser Isaac's Armor: Ser Isaac's Boots -- Increases armor -- Requires high dexterity and cunning Ser Isaac's Armor -- Heavy Armor -- Contains a rune slot -- Increases armor -- Requires high dexterity and cunning Ser Isaac's Gauntlets -- Increases armor -- Requires high dexterity and cunning Ser Isaac's Helm -- Contains a rune slot -- Increases armor -- Critical damage factor -- Requires high dexterity and cunning Edit: http://www.youtube.com/watch?v=-D0qSIVjWtU&hd=1 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2011 από GhostRiderLSOV
3leven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν παραειναι πολυ "συγχρονη" αυτη η στολη για τη χρονικη περιοδο του DA:2??
doommaster Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν παραειναι πολυ "συγχρονη" αυτη η στολη για τη χρονικη περιοδο του DA:2?? lol ναι. και μετά θα βάλουν και λέιζερ και θα το πούνε "fallout, i want to be"
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 lol ναι. και μετά θα βάλουν και λέιζερ και θα το πούνε "fallout, i want to be" Ποιο fallout? Aπλά έχει η ΕΑ την μανία να πετάει τα κουστούμια της πέδα δώθε στα παιχνίδια της. π.χ. είχαμε την Blood Dragon armor από το Dragon Age στο Mass Effect 2. Έβαλα και το βίντεο στο προηγούμενο post.
3leven Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ποιο fallout? Aπλά έχει η ΕΑ την μανία να πετάει τα κουστούμια της πέδα δώθε στα παιχνίδια της. π.χ. είχαμε την Blood Dragon armor από το Dragon Age στο Mass Effect 2. Έβαλα και το βίντεο στο προηγούμενο post. What the.. ??? Holy f**kin great mother of god! Συγγνωμη για να καταλαβω λιγο το κονσεπτ της EA , θα παλεμαμαι darkspawn και archdemon(s) με στολη και λειζερ?? Ξενερα mode: On ΥΓ: Τωρα καταλαβα , οκ. Η στολη ειναι extra για οσουν κανουν preorder.. Ενταξει το ψιλοεσωσαν..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Βρε μανία, στολή που μοιάζει με αυτή του Isaac είναι. Δεν σου δίνει και το plasma cutter, ούτε jets/magnetic boots.
3leven Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εγω φταιω που μας κανουν τη ζωη δυσκολη? -.- Μηπως ξερεις αν υπαρχει preorder και εδω στην ελλαδα? Μπορει να ειναι μλκια ερωτηση απλα δεν εχω ξαναπαραγγειλει game και γενικα δεν εχω παραγγειλει ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα