NEKROMA Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ασε ασε.. Βεβαια το ιδιο γινοταν και στο Origins απλα με μονη διαφορα οτι στο Origins υπηρχαν μεγαλυτερες πιστες και δεν ηταν "διαδρομοι"... Texture pack υπαρχει. Θα το βρεις λιγες σελιδες πισω (Χρειαζεσαι DX11 καρτα γραφικω ομως) thanks παω να βρω το texture pack γιατι ειμαι ενα βημα απο unistall ,gtx480 εχω υποστηριζει dx11,βεβαια το game ειναι απο τον θειο αλλα λεμε τωρα
3leven Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 thanks παω να βρω το texture pack γιατι ειμαι ενα βημα απο unistall ,gtx480 εχω υποστηριζει dx11,βεβαια το game ειναι απο τον θειο αλλα λεμε τωρα Δεν υπαρχει προβλημα με το θειο Κατεβασε το απο το link γιατι εψαξα κι εγω και ειναι καμποσες σελιδες πισω.. High Resolution Texture Pack 1GB (Στο πατο της σελιδας)
NEKROMA Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν υπαρχει προβλημα με το θειο Κατεβασε το απο το link γιατι εψαξα κι εγω και ειναι καμποσες σελιδες πισω.. High Resolution Texture Pack 1GB (Στο πατο της σελιδας) ωραιος φιλε ακομη θα εψαχνα
NEKROMA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 το τερματισα και εγω εστω και αργα πολυ μικρο αποκομενες περιοχες χωρις περπατημα (αρε gothic) μικρο σε διαρκεια πολυ λιγο σαν να βαρεθικαν να φτιαξουν και αλλο... τωρα παμε για witcher2 και Hunted: The Demon's Forge
gtsamour Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέσα στο μυαλό μου είσαι... με την ίδια σειρά τα παίζω και εγώ. Τελείωσα dragon age 2, μετά Witcher 2 και τώρα τελειώνω το Hunted. Ήδη ετοιμάζομαι να βάλω Alice Madness returns έτσι για αλλαγή ατμόσφαιρας.
NEKROMA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέσα στο μυαλό μου είσαι... με την ίδια σειρά τα παίζω και εγώ. Τελείωσα dragon age 2, μετά Witcher 2 και τώρα τελειώνω το Hunted. Ήδη ετοιμάζομαι να βάλω Alice Madness returns έτσι για αλλαγή ατμόσφαιρας. χεχε το hunted το αφησα για λιγο στην ακρη αν και νομιζω παιζει να ειναι καλυτερο και απο dragon age2 και witcher2 .. φιλε μην βιαζεσαι να το τελειωσεις γιατι βλεπω να αργουν πολυυυυυυ καιρο παιχνιδια σαν witcher2,hunted αντε μηπως και βγαλουν το rizen2 εκει θα εχει γλεντι μεγαλο
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 μολις τερματισα το dragon age 2 με τα dlc κιολας αρκετα δυσκολο παρολο που ηταν στο normal hardness. τα boss δε πεφταν με τιποτα :/
REDODIN7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ας μου πει καποιος πως ανοιγουμε vaults στο Dragon Age 2, εχω Roque στην ομαδα αλλα δεν μπορω και εχω πελαγωσει
REDODIN7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 πρεπει να χει πολυ cunningness Οταν λες πολυ, ποσο δηλαδη ? Παιζει κανενα ρολο στη πλοκη (οχι στις παραπλευρες υποθεσεις) γιατι δεν το πολυχρησιμοποιω.
Aplostra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Οταν λες πολυ, ποσο δηλαδη ? Παιζει κανενα ρολο στη πλοκη (οχι στις παραπλευρες υποθεσεις) γιατι δεν το πολυχρησιμοποιω. Στον ρογκ,ανεβάζεις πολυ κανινγκνες γιατι σου δίνει και κριτικαλ ρειτ/προμπαμπιλιτι,αν θυμάμαι καλα,ειναι το βασικότερο
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 to dexterity ειναι που δινει dmg και critical chance το cunningness δινει critical dmg ανα δεκαδα 10-20-30-40πχ σε αφηνει να ανοιγεις και ενα lvl αντιστοιχο σεντουκια και παγιδες.
FarCry Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 http://www.postchronicle.com/news/original/Was_Anders_Behring_Breivik_Inspired_By_Video_Game_Character_Anders_In_Dragon_Age_2__20110723.shtml Anders Behring Breivik was a fantasy video game player and just so happens to look and share the same name as a terrorist bomber in a recent 2011 game. In an extreme case of irony, the alleged bomber and shooter of Oslo, Norway, has a striking resemblance to a video game character developed by Bioware for "Dragon Age 2." Anders Behring Breivik looks like the terrorist companion character "Anders" from the 2011 video game who - get this - also blows up government buildings. Was Anders Behring Breivik playing out of a video game? He looks almost identical to the video game character. Did he twist reality and video games together? This could be quite possibly the saddest moment in video game history. © tPC
Aplostra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 http://www.postchronicle.com/news/original/Was_Anders_Behring_Breivik_Inspired_By_Video_Game_Character_Anders_In_Dragon_Age_2__20110723.shtml Anders Behring Breivik was a fantasy video game player and just so happens to look and share the same name as a terrorist bomber in a recent 2011 game. In an extreme case of irony, the alleged bomber and shooter of Oslo, Norway, has a striking resemblance to a video game character developed by Bioware for "Dragon Age 2." Anders Behring Breivik looks like the terrorist companion character "Anders" from the 2011 video game who - get this - also blows up government buildings. Was Anders Behring Breivik playing out of a video game? He looks almost identical to the video game character. Did he twist reality and video games together? This could be quite possibly the saddest moment in video game history. © tPC Και θυμάστε ολοι, το κάθαρμα το τρελαμένο, τι έκανε στο παιγνίδι, ετσι;
Erwdios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εγώ δεν θυμάμαι. Ρίξε ένα spiler και κάνε μία υπενθύμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα