manost Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ποτε το περιμένουμε; Λίγο ψάξιμο στο google ή ακόμη καλύτερα στο official site του παιχνιδιού δεν βλάπτει... release date
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά οι ημερομηνίες υπάρχουν και στο ακριβώς από πάνω post
manost Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά οι ημερομηνίες υπάρχουν και στο ακριβώς από πάνω post Eίχα διαβάσει το μήνυμα του bobbiras που είχε ανοίξει νέο thread, και δεν πρόσεξα ότι οι admin το μετέφεραν εδώ μέσα. LOL
EyeofOne Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ας ελπίσουμε να μην είναι τελείως hack n slash
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=oLSemobAUPk&hd=1 Πρώτο από τα making of videos.
Hector__21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=oLSemobAUPk&hd=1 Πρώτο από τα making of videos. Σαν διαφήμηση της apple το βιντεάκι... δωσε μπαρούφα στο λαό...ατελείωτη ξενέρα.χορεύουν πάνω από το πτώμα της Bioware oi @@@ της EA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=F2onObs1Dl0&hd=1 Αυτό το είχαμε βάλει; O Hawke σχεδόν τον ήπιε στο 2ο κομμάτι και "from the Heavens" θα περίμενα οι φλόγες να έπεφταν από off-screen, όχι να εμφανίζονται από 3 μέτρα ύψος.
EyeofOne Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 γιατί μου φαίνεται οτι όλα τρέχουν πολύ γρήγορα σε σχέση με το DA 1;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 γιατί μου φαίνεται οτι όλα τρέχουν πολύ γρήγορα σε σχέση με το DA 1; Εμένα μου φαίνεται ότι δεν σου φαίνεται.
konstantinos77 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια να ρωτησω κατι ...Η σειρα Dragon Age είναι σαν το Risen δηλαδη με ατελειωτα quests και καψιμο ή πιο action ?
Tobajara Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Τα Dragon Age είναι σαν τα Baldur's Gate και τα Knights of the Old Republic. Αν θες κάτι σαν το Risen κοίτα προς Gothic 1-2-3 (που θα τα ξέρεις ήδη), Vampire The Masquerade: Bloodlines και αν θες κάτι τελείως σάπιο, καμμένο και retro αλλά με party (όχι solo) παίξε Wizardry 8.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τα Dragon Age είναι σαν τα Baldur's Gate και τα Knights of the Old Republic. Αν θες κάτι σαν το Risen κοίτα προς Gothic 1-2-3 (που θα τα ξέρεις ήδη), Vampire The Masquerade: Bloodlines και αν θες κάτι τελείως σάπιο, καμμένο και retro αλλά με party (όχι solo) παίξε Wizardry 8. Οχι οχι και παλι οχι (για το bolt). Καμια σχεση απολυτως. Το Dragon Age ειναι καθαρα action-RPG αναμεσα σε πραγματικους διαδρομους (Final Fantasy 13 style και δεν υπαρχει χαρτης προς εξερευνηση) και απλα πας απο το σημειο Α στο σημειο Β και τελειωνεις. Αν μπορεις να χαρακτηρισεις το Dragon Age θα το ελεγες ενα μπασταρδεμα μεταξυ Knights of the old Republic & Jade Empire αλλα χειροτερο και απο τα 2.
Bspus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Το Drago Age 1 μπορει να μην εχει τοσο βαθος οσο τα baldurs Gate αλλα σε αυτο το στυλ ειναι. Και λιγο neverwinter nights 1 μου θυμισε. Action RPG σιγουρα δεν θα το ελεγα Το dragon Age 2 βεβαια θα ειναι οντως action rpg οπως το περιγραφεις απ'οτι φαινεται και αυτο ισως με κανει να το αποφυγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα