manost Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Διάβασα ένα review και έγραφε ότι συναντάμε την Isabella, από το DA:O. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που την έχουμε δει στο DA:O. Το έχω τερματίσει 3 φορές και δεν τη θυμάμαι
manost Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Στο Pearl της Denerim την πετυχαινεις.. Δεν την θυμάμαι με τίποτα όμως. Thanks anyway.
Lioden Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δεν την θυμάμαι με τίποτα όμως. Thanks anyway. Αν θυμαμαι καλα ειναι αυτη που σου δινει το duelist specialization.
3leven Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αν θυμαμαι καλα ειναι αυτη που σου δινει το duelist specialization. Υou got that right.
lightday Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 .. Επίσης, για το content που έχει, η τιμή του θα έπρεπε να είναι 20-25 ευρώ αντί για 50 ευρώ (60 για PS3) που είναι. ... £27.94 η Signature Edition βγαίνει κοντά στα 32,33 ευρώ (κ μεταφορικά) .Ουδεμία σχέση με 50 .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Υou got that right. Εκείνη που σε έκλεβε σε κάποιο game (δεν θυμάμαι ακριβώς) και έπρεπε να την πιάσεις όταν έκλεβε ε; Edit: Κόλλησε και διπλοπόσταρε.
imitheos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 £27.94 η Signature Edition βγαίνει κοντά στα 32,33 ευρώ (κ μεταφορικά) .Ουδεμία σχέση με 50 . Οι τιμές που ανέφερα ήταν για να το αγοράσεις (όχι digital από steam και τέτοια) από την Ελληνική αγορά από το πλαίσιο PC και PS3. Στο εξωτερικό θα είναι φτηνότερα, έχεις δίκιο.
chrisde Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εκείνη που σε έκλεβε σε κάποιο game (δεν θυμάμαι ακριβώς) και έπρεπε να την πιάσεις όταν έκλεβε ε; Edit: Κόλλησε και διπλοπόσταρε. Γιατί δεν του το λέτε απλά του παιδιού να καταλάβει; Είναι αυτή που έκανες threesome ( με Leliana) ή και foursome (με Zevran - ιιιιιιουουουου). Θυμήθηκες τώρα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δεν κατάφερα ούτε κανονικό, γιατί ενώ έκανα romance την Leliana, την έπεισα να είναι θεοσεβούμενη και no sex. Οπότε έμεινα με το πλι στο χέρι. Και δεν το έχω τερματίσει ακόμα, γιατί ήθελα να ξαναρχίσω, πολύ κακομοιρόφατσα είχα τον χαρακτήρα μου. Btw:
3leven Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εντωμεταξυ αυτο το νανι που κανει τα enchantments , πως στο κερατο σκοτωνει ολα αυτα τα darkspawn και στο Origins και στο 2? Θα τρελαθω.. Enchantment!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα