antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Υπάρχει και το TheHut.com http://www.thehut.com/games/platforms/pc/dragon-age-2/10225748.html Πολύ καλό, αξιόπιστο (έχω παραγγείλει αρκετές φορές), με πολύ καλές τιμές και από ότι βλέπω για το συγκεκριμένο έχει και free delivery. Τελευταία παραγγελία που είχαμε κάνει για PS3 games ήρθε σε περίπου 6 μέρες (~4 εργάσιμες!). Τώρα αυτό επειδή είναι προπαραγγελία, δεν ξέρω, μπορεί να το στέλνουν πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας και να σκάει νταν (κάτι τέτοιο λέει). Βέβαια εδώ είναι Ελλάδα, οπότε δύσκολο. Φαντάζομαι δεν είναι standard. Συγκεκριμένα απ το TheHut είχα παραγγείλει το PES2011 με pre-order. Τελικά λόγω καθυστερήσεων ή/και μη διαθεσιμότητας ήρθε ένα μήνα+ μετά την κυκλοφορία του. Δεν το ακύρωσα γιατί δεν το βιαζόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 απ'οτι βλέπω παιδιά, άμεσα θα το πάρει κανείς μόνο αν επιλέξει κατέβασμα. Ετσι λέω να κάνω κι εγώ.Αν είναι να ερθει μια εβδομάδα μετα κι αυτό με...ρίσκο κλάφτα. Οχι οτι καίγομαι,αλλα δε το θέλω απο θείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν θα σκασει "μπαμ" εφοσων λεει οτι θα ερθει στις 11 ενω το παιχνιδι βγαινει στις 8.. Release date στα: www.play.com www.game.co.uk www.thehut.com 11/3 Στα www.amazon.de www.gamestop.de (γερμανικά) και σε άλλα ευρωπαϊκά sites λέει 10/3. Μήπως 8/11 είναι ημερομηνία Αμερικής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Και παλι και 11 να ειναι αμερικη δεν θα ερθει μπαμ αν βαλεις τη μεταφορα ακα 1-2 μερες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 8 μερες και σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Και παλι και 11 να ειναι αμερικη δεν θα ερθει μπαμ αν βαλεις τη μεταφορα ακα 1-2 μερες.. Από παλιότερες αγορές που έχω κάνει σε pc games, αλλά και από πρόσφατες για XBOX360, οι 1-2 μέρες που γράφεις είναι τελείως ουτοπικό. Κάνουν τουλάχιστον 1-1.5 βδομάδα για να έρθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Και αυτό πάει ανάλογα στα κέφια τους. Μερικές φορές από amazon μου είχαν κάνει δύο μέρες ιδίως σε βιβλία που ψωνίζω από εκεί. Αλλες φορές μου έχουν κάνει οι παραγγελίες να μου έρθουν κοντά στις δύο βδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Από παλιότερες αγορές που έχω κάνει σε pc games, αλλά και από πρόσφατες για XBOX360, οι 1-2 μέρες που γράφεις είναι τελείως ουτοπικό. Κάνουν τουλάχιστον 1-1.5 βδομάδα για να έρθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Υπερβολικός; Παρήγγειλα το Castlevania: Lords of Shadow από www.game.co.uk στις 12/11/10 και έγινε dispatched την ίδια μέρα. Το παρέλαβα 2/12/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Υπερβολικός; Παρήγγειλα το Castlevania: Lords of Shadow από www.game.co.uk στις 12/11/10 και έγινε dispatched την ίδια μέρα. Το παρέλαβα 2/12/10 Επαναλαμβανω εισαι υπερβολικος.. Δεν κρινουμε απο μεμονομενα περιστατικα.. Ενα αλλο παιδι ειχε παραγγειλει και δεν του εφτασε ποτε η παραγγελια.. Να μην ξαναπαραγγειλουμε δηλαδη αμα ειναι ετσι.. Ο chek2fire δεν τα παιρνει σε 2 βδομαδες οπως λεει.. Εξαρταται τι θα παραγγειλεις απο που θα το παραγγειλεις ποτε θα το παραγγειλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν έχει βγεί καν το παιχνίδι κ εχουμε το πρώτο dlc(The Exiled prince)... Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ήταν κομμάτι του game και το κόψανε..κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο http://www.youtube.com/watch?v=YAMkzz0hKww&feature=player_embedded πηγη: rps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν έχει βγεί καν το παιχνίδι κ εχουμε το πρώτο dlc(The Exiled prince)... Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ήταν κομμάτι του game και το κόψανε..κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο Δεν ειναι απιθανο... Αλλα ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι που το κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το Witcher 2 το έχω προπαραγγείλει, το BF3 το ίδιο, αλλά το DA2 δεν το πληρώνω. Κονσολοποίηση, άρμεγμα με dlc, limited edition της πλάκας, ευχαριστώ δεν θα πάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το combat system είναι απλά gtp...thumbs up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 από σήμερα βγαίνει για το Xbox360? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα