Προς το περιεχόμενο

Dragon Age 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει και το TheHut.com

http://www.thehut.com/games/platforms/pc/dragon-age-2/10225748.html

Πολύ καλό, αξιόπιστο (έχω παραγγείλει αρκετές φορές), με πολύ καλές τιμές και από ότι βλέπω για το συγκεκριμένο έχει και free delivery.

Τελευταία παραγγελία που είχαμε κάνει για PS3 games ήρθε σε περίπου 6 μέρες (~4 εργάσιμες!).

Τώρα αυτό επειδή είναι προπαραγγελία, δεν ξέρω, μπορεί να το στέλνουν πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας και να σκάει νταν (κάτι τέτοιο λέει). Βέβαια εδώ είναι Ελλάδα, οπότε δύσκολο.

Φαντάζομαι δεν είναι standard. Συγκεκριμένα απ το TheHut είχα παραγγείλει το PES2011 με pre-order. Τελικά λόγω καθυστερήσεων ή/και μη διαθεσιμότητας ήρθε ένα μήνα+ μετά την κυκλοφορία του. Δεν το ακύρωσα γιατί δεν το βιαζόμουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 714
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απ'οτι βλέπω παιδιά, άμεσα θα το πάρει κανείς μόνο αν επιλέξει κατέβασμα.

Ετσι λέω να κάνω κι εγώ.Αν είναι να ερθει μια εβδομάδα μετα κι αυτό με...ρίσκο κλάφτα.

Οχι οτι καίγομαι,αλλα δε το θέλω απο θείο.

Δεν θα σκασει "μπαμ" εφοσων λεει οτι θα ερθει στις 11 ενω το παιχνιδι βγαινει στις 8..

Release date στα:

www.play.com

www.game.co.uk

www.thehut.com

11/3

Στα

www.amazon.de

www.gamestop.de (γερμανικά)

και σε άλλα ευρωπαϊκά sites λέει 10/3.

Μήπως 8/11 είναι ημερομηνία Αμερικής?

Και παλι και 11 να ειναι αμερικη δεν θα ερθει μπαμ αν βαλεις τη μεταφορα ακα 1-2 μερες..

Από παλιότερες αγορές που έχω κάνει σε pc games, αλλά και από πρόσφατες για XBOX360, οι 1-2 μέρες που γράφεις είναι τελείως ουτοπικό.

Κάνουν τουλάχιστον 1-1.5 βδομάδα για να έρθουν.

Και αυτό πάει ανάλογα στα κέφια τους. Μερικές φορές από amazon μου είχαν κάνει δύο μέρες ιδίως σε βιβλία που ψωνίζω από εκεί. Αλλες φορές μου έχουν κάνει οι παραγγελίες να μου έρθουν κοντά στις δύο βδομάδες.

Από παλιότερες αγορές που έχω κάνει σε pc games, αλλά και από πρόσφατες για XBOX360, οι 1-2 μέρες που γράφεις είναι τελείως ουτοπικό.

Κάνουν τουλάχιστον 1-1.5 βδομάδα για να έρθουν.

excessive_inverted.gif

Υπερβολικός;

Παρήγγειλα το Castlevania: Lords of Shadow από www.game.co.uk στις 12/11/10 και έγινε dispatched την ίδια μέρα.

Το παρέλαβα 2/12/10 ;)

Επαναλαμβανω εισαι υπερβολικος.. Δεν κρινουμε απο μεμονομενα περιστατικα.. Ενα αλλο παιδι ειχε παραγγειλει και δεν του εφτασε ποτε η παραγγελια.. Να μην ξαναπαραγγειλουμε δηλαδη αμα ειναι ετσι..

Ο chek2fire δεν τα παιρνει σε 2 βδομαδες οπως λεει.. Εξαρταται τι θα παραγγειλεις απο που θα το παραγγειλεις ποτε θα το παραγγειλεις...

Δεν έχει βγεί καν το παιχνίδι κ εχουμε το πρώτο dlc(The Exiled prince)...

Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ήταν κομμάτι του game και το κόψανε..κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο :mad:

http://www.youtube.com/watch?v=YAMkzz0hKww&feature=player_embedded

πηγη: rps

Δεν έχει βγεί καν το παιχνίδι κ εχουμε το πρώτο dlc(The Exiled prince)...

Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ήταν κομμάτι του game και το κόψανε..κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο :mad:

Δεν ειναι απιθανο...

Αλλα ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι που το κανει..

Το Witcher 2 το έχω προπαραγγείλει, το BF3 το ίδιο, αλλά το DA2 δεν το πληρώνω. Κονσολοποίηση, άρμεγμα με dlc, limited edition της πλάκας, ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...