Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με οθόνη

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια οθόνη Philips 107S(CM2300) και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.

Οπως κοιταζω την οθόνη από αριστερά το μενού της έναρξης είναι εκτός οθόνης , το ίδιο και από δεξιά όπου η ώρα δεν είναι και αυτή ορατή.

Δοκίμασα να κάνω reset στις αρχικές ρυθμίσεις της οθόνης όμως δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.Δηλαδή η οθόνη μου φαίνεται κάπως παραμορφωμένη με λίγα λόγια.

Επίσης ορισμένες φορές τρεμοπαίζει για λίγη ώρα η οθόνη και έπειτα σταματάει.

Τι μπορεί να φταίει? Μήπως η οθόνη μου βρίσκεται στα τελευταία της?Την έχω εδώ και 3 1/2 χρόνια περίπου και είναι η πρώτη φορά που μου βγάζει πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν έκανες απομαγνητισμό, δοκίμασε αν μπορείς να την φέρεις με τις ρυθμίσεις της, και ξαναπόσταρε.

sc

Δημοσ.

Απομαγνητισμός είναι το degauss ? Αν ναι το έχω δοκιμάσει.

Εχω δοκιμάσει διάφορους πειραματισμούς στα settings της οθόνης αλλά δεν έγινε τίποτα!

Δοκίμασα όπως ανέφερα και πιο πάνω να κάνω reset στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.

Δημοσ.

Αυτό που σου κάνει στο έκανε από την αρχή, και απλά χειροτέρεψε, ή ξεκίνησε να στο κάνει τώρα τελευταία;

sc

Δημοσ.

Τώρα τελευταία ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα , την οθόνη την έχω εδώ και 3 1/2 χρόνια κατά τα οποία δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εκανα και format πριν από λίγες μέρες μήπως και λυθεί το πρόβλημα αλλά τελικά δεν πρέπει να είναι θέμα σχετικό με τους drivers.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote madsc:</font><hr> Σε άλλο pc την έχεις δοκιμάσει;

sc <hr /></blockquote>

Οχι ακόμη , αλλά μάλλον αυτό πρέπει να κάνω για να σιγουρευτώ αν έχει πρόβλημα η οθόνη ή η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο.

Ελπίζω να φταίει η κάρτα που είναι και αρκετά πιο φθηνή!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote The_Judas:</font><hr> Επίσης ορισμένες φορές τρεμοπαίζει για λίγη ώρα η οθόνη και έπειτα σταματάει.

Τι μπορεί να φταίει? Μήπως η οθόνη μου βρίσκεται στα τελευταία της?Την έχω εδώ και 3 1/2 χρόνια περίπου και είναι η πρώτη φορά που μου βγάζει πρόβλημα. <hr /></blockquote>

mipos konta stin othoni eheis kalodia? Polles fores an eheis konta piges pou travane revma, mprizes i tpt tetoio prokaloun parasita kai isos ekei na ofeilete to tremopegma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...