Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχως ομως, εχω δει τροφοδοτικα (no-name 300W κτλ) να σκανε με το Power Supply test, σε συστηματα που δουλευαν για χροοονια απροσκοπτα, λογω δυσθεωρητα υψηλου φορτου. Αν θελει να δει αν ειναι οκ το PC, αρκει ενα Linpack τεστ για να τεσταρει τον επεξεργαστη σε συνθηκες υψηλου φορτου (π.χ. βιντεο transcoding), καθως και καποιο game benchmark για να συνδυασει τη χρηση του επεξεργαστη σε ενα παιχνιδι με αυτη μιας καρτας γραφικων (υπαρχουν benchmarks ενσωματωμενα σε παιχνιδια ή και τα 3dmark γιαυτο το σκοπο), καθως και ενα τεστ για 100% χρηση της καρτας γραφικων (Furmark, OCCT GPU) για να σιγουρευτει οτι ολα ειναι καλα και στην καρτα αυτη καθεαυτη.
M@ROUD@S Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μα ουτε και τι linpack αντιστοιχει σε καποια καθημερινη εργασια...Τις θερμοκρασιες που θα δει δεν υπαρχει περιπτωση να τις πιασει με καμια εργασια...Βεβαια εχεις δικιο οτι μπορει να σκασει το τροφοδοτικο αν δεν ειναι της προκοπης... Το βραδυ που θα παω σπιτι θα σου απαντησω για τα κομματια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μα ουτε και τι linpack αντιστοιχει σε καποια καθημερινη εργασια...Τις θερμοκρασιες που θα δει δεν υπαρχει περιπτωση να τις πιασει με καμια εργασια...Βεβαια εχεις δικιο οτι μπορει να σκασει το τροφοδοτικο αν δεν ειναι της προκοπης... Το βραδυ που θα παω σπιτι θα σου απαντησω για τα κομματια Γιαυτο ακριβως λεω καλυτερα OCCT σε CPU , GPU ξεχωριστα, και ενα ΝΟΡΜΑΛ (3dmark) στα 2 μαζι. No problemo
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο δεν περιλαμβανει GPU stressing, οποτε απο μενα ναι.
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν το έστησα. Έχω μια ερώτηση για την θερμοκρασία. Ποια τιμή είναι normal; Σε idle είναι 55~56 και στροφές ~3300.
nick#18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Καλα εισαι...εχω τον ιδιο σε ενα desktop ΑΛΛΑ ρε παιδια σιγουρα 64 3200+ > 3.00 P4 ? γιατι καπου τραβαω κατι κοληματα σε κανενα TDU που επαιζε χαλαρα και p4 @ 2,66 ΝΑΙ με 533 fsb ή σε κανενα Cod 4 που παλι επαιζε το 4ρι @ 2,66... Η μητρηκη ειναι ολιγον τι αστερι για το cpu...Asus K8N
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 και ο athlon xp 3200+ ήταν καλύτερος από τον P4 3ghz πόσο μάλλον ο athlon 64
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν το έστησα. Έχω μια ερώτηση για την θερμοκρασία. Ποια τιμή είναι normal; Σε idle είναι 55~56 και στροφές ~3300. Χμμ πολυ μετρια για χειμωνα. Δοκιμασε καθαρισμο (και απο παστες και απο σκονες) και ξαναβαλε προσεκτικα. Κανονικα πανω απο 60 σε load δεν επρεπε να ειναι. Καλα εισαι...εχω τον ιδιο σε ενα desktop ΑΛΛΑ ρε παιδια σιγουρα 64 3200+ > 3.00 P4 ? γιατι καπου τραβαω κατι κοληματα σε κανενα TDU που επαιζε χαλαρα και p4 @ 2,66 ΝΑΙ με 533 fsb ή σε κανενα Cod 4 που παλι επαιζε το 4ρι @ 2,66... Η μητρηκη ειναι ολιγον τι αστερι για το cpu...Asus K8N Οπως τα λεει ο απο κατω. Οταν εψαχνα τοτε συγκριτικα, ο A64 3500+ (τον οποιο και αγορασα), ηταν οριακα δυνατοτερος απο τον Pentium 4 3,6 και παραλληλα ειχε σχεδον τη μιση τιμη! και ο athlon xp 3200+ ήταν καλύτερος από τον P4 3ghz πόσο μάλλον ο athlon 64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.