Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε οθόνη laptop

empire21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα hp pavilion dv9700 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν ανεβοκατεβάζω την οθόνη(μερικές φορές αρκεί απλά να την σπρώξω λίγο) μου εμφανίζονται πράσινα σημάδια στην οθόνη.Έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει κυρίως όταν απεικονίζεται κάτι μαύρο στην οθόνη.

Άλλες φορές εμφανίζονται μικρές πράσινες γραμμές άλλες φορές μεγαλύτερες και άλλες πρασινίζουν όλα τα μαύρα σημεία στην οθόνη.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Το laptop αγοράστηκε πριν 1,5 χρόνο από το πλαίσιο με εγγύηση 1 έτους άρα είμαι εκτός εγγύησης.Το δεύτερο ερώτημά μου είναι αν μπορώ να κάνω κάτι επιπλέον αφού ο νόμος επιβάλλει εγγύηση 2 χρόνων.

Δημοσ.

empire21 , ο νόμος το λέει αλλά ποιός το τυρεί στο μ.......ο που είμαστε . Τώρα για το

πρώτο μπορεί να παίζει κάτι με την κάρτα γραφικών . Βρες τους οδηγούς και βγάλε τους

παλιούς και βάλε τους καινούργιους !! :X

Δημοσ.

δες αν στο κάνει πχ στο BIOS για να σιγουρευτείς οτι δεν είναι θέμα οδηγών.Αν στο κάνει και στο bios υποψηάζωμαι οτι είναι η καλωδιοταινία σου που πάει στην οθόνη.Για το θέμα εγγύησης παρε τηλέφωνο στην login και πες τους το να δείς τι θα σου πούνε

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Πώς μπορώ να μπω στο bios για να δω αν το κάνει και εκεί;H login που μου λες aGka8l να πάρω τηλέφωνο τι είναι;

Δημοσ.

empire21 , κατά την εκκίνηση του λειτουργικού σου λέει κάτω αριστερά στην οθόνη F8 ,

DEL ή κάποιο παρόμοιο πλήκτρο για να μπεις στο bios . Η LOGIN είναι το κεντρικό

εξουσιοδοτημένο service για τα hp !!

http://www.login.gr/el/

Δημοσ.

Είναι πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Δυστυχώς πολύ συνηθισμένο για το μοντέλο αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι προς το παρόν. Αν σταματήσει να λειτουργεί εντελώς τότε ψέξε για επισκευή.

Δημοσ.
Είναι πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Δυστυχώς πολύ συνηθισμένο για το μοντέλο αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι προς το παρόν. Αν σταματήσει να λειτουργεί εντελώς τότε ψέξε για επισκευή.

χαλαρα καρτα γραφικων, ειδικα αμα ειναι το μοντελο με την 8600 m gs , εχω την ιδια σε fujitsu με τα ιδια συμπτωματα και ειχε προβλημα η καρτα...ακριβως οπως λες για τις πρασινες γραμμες κλπ. :X

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών είναι η 8400 M GS.Έστειλα ένα mail στη login και περιμένω την απάντησή τους.

kalampakas. εσύ που είχες το ίδιο πρόβλημα τι έκανες τελικά;

Δημοσ.
Η κάρτα γραφικών είναι η 8400 M GS.Έστειλα ένα mail στη login και περιμένω την απάντησή τους.

kalampakas. εσύ που είχες το ίδιο πρόβλημα τι έκανες τελικά;

συγγνωμη που αργησα τωρα το ειδα.λοιπον εμενα μετα απο δυο τρεις μερες τα φτυσε τελειως και δεν εβγαζε καθολου εικονα,μονο σε εξωτερικη οθονη και τελικα επεδη ειχα εγγυηση το εστειλα και την αλλαξαν αλλα εβαλαν παλι την ιδια αν ειναι δυνατον!!μου ειπαν οτι καηκε η καρτα και οι γραμμες σε μενα ηταν μονιμες....απο το boot κιολας!!γενικα η 8400 και η 8600 ειναι πρβληματικες στα λαπτοπ και ενας φιλος μου εχει την 8400 M gs που ειπες και η sony του την αντικαθιστα με ισαξια,οχι ιδια αφου ειναι προβληματικες, για 4 χρονια απο την αγορα...τωρα με την hp δεν ξερω τι παιζει... :fear:

ps. προσπαθω να σου στειλω Pm και δεν ξερω αν ερχεται στα απεσταλμενα δεν το δειχνει...ελπιζω να σε καλυψα!!

Δημοσ.
συγγνωμη που αργησα τωρα το ειδα.λοιπον εμενα μετα απο δυο τρεις μερες τα φτυσε τελειως και δεν εβγαζε καθολου εικονα,μονο σε εξωτερικη οθονη και τελικα επεδη ειχα εγγυηση το εστειλα και την αλλαξαν αλλα εβαλαν παλι την ιδια αν ειναι δυνατον!!μου ειπαν οτι καηκε η καρτα και οι γραμμες σε μενα ηταν μονιμες....απο το boot κιολας!!γενικα η 8400 και η 8600 ειναι πρβληματικες στα λαπτοπ και ενας φιλος μου εχει την 8400 M gs που ειπες και η sony του την αντικαθιστα με ισαξια,οχι ιδια αφου ειναι προβληματικες, για 4 χρονια απο την αγορα...τωρα με την hp δεν ξερω τι παιζει... :fear:

ps. προσπαθω να σου στειλω Pm και δεν ξερω αν ερχεται στα απεσταλμενα δεν το δειχνει...ελπιζω να σε καλυψα!!

Δυστυχώς η εγγύηση που μου έδωσαν ήταν 1 έτους και τον έχω ξεπεράσει.Τώρα θα δούμε τι θα γίνει με την hp.

To pm το έλαβα κανονικά(τρεις φορές:-D)

Δυστυχώς φίλε μου, από προσωπική εμπειρία έχω να σου πω, ότι κατά 99% "κάηκε" η κάρτα γραφικών, αντιμετώπισα ίδιο πρόβλημα μ' ένα pavilion dv9542, που "φοράει" την 8600GS.

Για περισσότερα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=207008&page=4

Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε.

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια με ενα φορητο DV9series πληροφορηθηκα πως σχεδον ολα τα DV9 παρουσιαζουν προβλημα με την καρτα γραφικων τους λογω θερμοκρασιας. και τοτε ειχα παρει μια τιμη χωρις τα εργατικα της αντικαταστασης (ημουν εκτος εγκυησης) 300 ευρω.... οποτε αφου βασει νομου εισαι ακομα εντος εγκυησης κυνηγησε το να δεις αν τα καταφεριες να την αλλαξεις.

Δημοσ.
empire21 , μην τρελλαίνεσαι διάβασε αυτό

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=182604

τυπώνεις τον νόμο και πας να σου δώσουν άλλο έναν χρόνο που δικαιούσε !! :devil:

Πολύ καλό το λινκ που μου δίνεις.Τώρα που βρήκα και τους νόμους θα καλοπεράσουν εκεί στην hp.:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...